Shakira, însoțită de cei doi copii ai săi la decernarea premiilor Latin Music

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Shakira / FOTO: Facebook
Shakira / FOTO: Facebook

Shakira a ales să fie în lumina reflectoarelor alături de familie.

Celebra cântăreață în vârstă de 46 de ani a fost în lumina reflectoarelor la gala premiilor Latin Grammy, eveniment care a reunit numeroase vedete. Diva a părăsit evenimentul cu trei trofee și a avut parte și de susținerea celor doi copii ai săi - Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani.

„Best Urban/Fusion performance”, „Best Pop song” și „Song of the Year” au fost categoriile care i-au adus artistei premiile mult dorite, iar pe scenă, în timp ce accepta trofeele de la Sergio Ramos, fostul coleg al lui Pique, ea a vorbit despre „momentele dificile” de anul trecut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Artista, care a optat pentru o rochie cu un corset cu un design spectaculos, croit pe talie, a captat întreaga atenție, cu atât mai mult cu cât crăpătura din zona coapselor i-a evidențiat silueta de invidiat.

La eveniment, artista nu a fost singură, ci a fost însoțită de cei doi copii ai săi, Milan și Sasha, rezultați din relația cu Gerard Piqué. Cei doi copii au îmbrățișat-o și au felicitat-o pe mama lor în momentul în care a coborât de pe scenă. Îmbrăcați în costume albe, formate din pantaloni scurți, tricou alb și sacou, cei doi puști și-au însoțit mama pe scenă, iar Sasha s-a arătat curios să admire statuele primite de artistă, fiind surprins chiar în timp ce punea mâna pe unul, după cum se poate vedea aici.

"Am crezut în 'până moartea ne va despărți'. Am crezut în acel vis, aveam acest vis pentru mine, pentru copiii mei. Părinții mei sunt împreună de 50 de ani și se iubesc ca în prima zi, cu o dragoste care este unică și irepetabilă. Așa că știu că asta e posibil. Asta voiam pentru mine și copiii mei, dar nu s-a întâmplat", a declarat Shakira.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience