Shakira, în căutarea fericirii: Mulțumesc celor care mi-au uscat lacrimile

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Shakira dezvăluie că a pierdut versurile unei melodii într-un aeroport
Shakira dezvăluie că a pierdut versurile unei melodii într-un aeroport

Artista columbiană le-a mărturisit fanilor că a plecat din fermecătorul oraș spaniol și a lăsat în urmă amintirile cu fostul partener. Aceasta a ales Miami ca nou loc în care să se stabilească, unul în care are prieteni și mai mulți membri ai familiei.

Înainte de a se apuca de despachetat, Shakira, Sasha și Milan au plecat într-o vacanță, după care se vor muta în vila pe care solista deja o deține în Florida, una în valoare de 20 de milioane de dolari. Luna aceasta, puștii vor începe și școala în Miami, după ce au fost înscriși la una dintre cele mai bune instituții private de învățământ.

Emoționată, Shakira le-a împărțit zâmbete pe jumătate triste celor care au condus-o la aeroport, dar și presei și admiratorilor. La scurt timp de la îmbarcarea în aeronava privată, aceasta a postat un mesaj pe rețelele sociale. 

"Dar lucrurile nu sunt mereu așa cum le-am visat. Uneori, alergăm, dar nu ajungem. Niciodată să nu te îndoiești că voi fi aici", a scris ea, rapid, pe InstaStory, pentru ca mai apoi să revină cu un mesaj mai lung.

"M-am stabilit în Barcelona pentru a le oferi stabilitate fiilor mei, aceeași pe care acum o căutăm în alt colț al lumii, alături de familie, de prieteni și de mare. Astăzi am început un nou capitol în căutarea fericirii. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în Barcelona, orașul în care am învățat că, fără îndoială, prietenia este mai de durată decât dragostea. Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat, care mi-au uscat lacrimile, care m-au inspirat și m-au ajutat să cresc. Mulțumesc publicului spaniol care m-a acoperit mereu cu dragostea și loialitatea lui", a scris Shakira pentru fanii și prietenii ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel