Shakira îi face viața un calvar fostei soacre. Ce a făcut artista

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Shakira
Shakira

Shakira „a început să ridice un zid pentru a-și separa casa de cea a mamei lui Gerard Pique”, după despărțirea de fotbalist, scrie Daily Mail care citează Marca. 

Cântăreața columbiană în vârstă de 45 de ani și Pique și-au anunțat despărțirea după 11 ani de relație, în iunie. Au împreună doi băieți: Milan, de nouă ani, și Sasha, de șapte.

Proprietatea ei este conectată în unele zone cu cea a foștilor ei „socri”, iar acum face tot posibilul pentru a se delimita cu totul de aceștia, potrivit Marca.

O betonieră a fost filmată de o cameră tv lucrând în jurul casei pe care artista o deține în Barcelona.

Informațiile vin după ce, anterior, Shakira a adus pe balconul casei ei spaniole o păpușă „vrăjitoare” în mărime naturală, care pare că privește către locuița fostei ei soacre.

Săptămâna trecută, Shakira a lansat o piesă de răzbunare care îl vizează pe fostul ei iubit. Potrivit unor surse, vecinii susțin că aceasta „dă piesa la volum maxim”. 

Cântecul vine inclusiv cu versuri acide la adresa mamei lui Pique: „M-ai lăsat cu soacra vecină, cu presa la ușă și datoria la Trezorerie...”.

Se pare că relația dintre Shakira și Montserrat Bernabéu s-a deteriorat total după ce aceasta din urmă a primit-o cu brațele deschise pe noua parteneră a fiului ei.

Piesa și deciziile artistei au provocat un val de reacții și de meme pe Twitter.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel