Shakira: E mai bine fără un soț care să mă tragă în jos

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Shakira dezvăluie că a pierdut versurile unei melodii într-un aeroport
Shakira dezvăluie că a pierdut versurile unei melodii într-un aeroport

Într-un interviu recent, Shakira a dezvăluit cum s-a adaptat la viața de mamă singură și cum mutarea din Barcelona a influențat cariera ei muzicală.

Independența și viața în Miami îi reușesc lui Shakira. După despărțirea de Pique, cu care a avut o relație de 11 ani, artista a părăsit domiciliul conjugal din Spania. Împreună cu cei doi băieți ai ei, Milan și Sasha, s-a mutat în SUA.

Despre viața de mamă singură și despre cum își găsește echilibrul între carieră și viața personală, columbiana a spus: "Uneori, era ca o relație iubire-ură pentru că de fiecare dată când trebuia să ajung în studio pentru a-mi face treaba, eșuam. Simțeam că îmi părăsesc familia. Erau momente când nu mă bucuram de acest proces. Mă simțeam vinovată, împărțită".

Acum, că băieții ei sunt mai măricei, situația este diferită, dar tot "provocatoare, pentru că acum eu sunt cea responsabilă pentru doi copii care depind de mine atât de mult. Și sunt mamă singură, nu am un soț acasă care să mă ajute cu ceva".

Starul latino consideră că faptul că e singură și pe cont propriu a ajutat-o să prospere în muzica pe care a lansat-o în ultimul timp.

"Într-un fel e bine că nu am un soț. Nu știu de ce, dar mă trăgea în jos. Acum simt să muncesc, să scriu piese, să fac muzică. E o nevoie compulsivă pe care înainte nu o aveam", a mai declarat Shakira. Aceasta se pregătește de lansarea celui de-al 12-lea ei album, "Las Mujeres Ya No Lloran" ("Femeile nu mai plâng"), primul material discografic din ultimii șapte ani.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel