Shakira dezvăluie că problemele financiare ale familiei i-au dat o dorință neobosită de a reuși

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Shakira / FOTO: Facebook
Shakira / FOTO: Facebook

Problemele financiare ale familiei Shakira au transformat-o într-o „persoană atât de determinată” încât simte mereu că are mai mult de realizat în muzică.

Cântăreața columbiană în vârstă de 47 de ani, cunoscută pentru hit-ul „Hips Don't Lie”, a fost singurul copil al unei familii din clasa mijlocie. Ea a vorbit anterior despre cum familia ei a fost lovită de sărăcie aproape peste noapte când avea șapte ani, în urma prăbușirii afacerii cu bijuterii a tatălui ei, William Chadid.

Ea a povestit pentru Marie Claire cum, în urma traumei, nu se simte niciodată suficient de mulțumită de cariera ei: „Poate că este o combinație între locul în care m-am născut, modul în care am fost crescută, provocările cu care a trebuit să mă confrunt în copilărie. Pur și simplu m-a transformat într-o persoană foarte determinată.

„Întotdeauna am dorința de a face mai mult. Nu există niciun moment în care să cobor de pe scenă și să nu mă gândesc că există ceva ce aș fi putut face mai bine. Nu pot spune niciodată nu unei provocări. Întotdeauna există noi munți de escaladat.”

După prăbușirea afacerii sale, tatăl Shakirei a dus-o într-un parc frecventat de copiii străzii, pentru a le arăta că încă aveau privilegii.

În profilul ei din Marie Claire, se menționează că a văzut mulți dintre acești copii orfani și desculți, ceea ce a determinat-o să se angajeze să câștige bani și să-i ajute pe cei mai puțin norocoși.

Acest lucru a lăsat-o cu o frică persistentă de a nu "oferi" suficient, conform profilului.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel