Shakira are o statuie în oraşul natal Barranquilla din Columbia

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Shakira are o statuie în oraşul natal Barranquilla din Columbia
Shakira are o statuie în oraşul natal Barranquilla din Columbia

Cântăreaţa Shakira a fost imortalizată într-o statuie dezvelită, marţi, în oraşul său natal Barranquilla, în Columbia.

Monumentul din bronz şi aluminiu, înalt de 6,5 metri, o reprezintă pe vedeta pop executând una dintre mişcările sale de dans caracteristice, purtând un sutien maro şi o fustă lungă de aceeaşi culoare, potrivit AFP.

„Şolduri care nu mint, talent incomparabil, o voce care atinge masele", se arată pe inscripţia de la baza sculpturii, dezvelită în cadrul unei ceremonii publice pe malul râului Magdalena din Barranquilla, pe coasta de nord a Columbiei, în prezenţa părinţilor cântăreţei, William Mebarak şi Nidia Ripoll.

„Mulţumesc sculptorului Yino Marquez şi elicilor de la şcoala de artă din district pentru această ilustrare a talentului artistic enorm al oamenilor din ţara mea', a scris Shakira pe X (fostul Twitter).

Starul mondial în vârstă de 46 de ani şi-a relansat cariera în acest an cu "Bzrp Music Sessions, Vol. 53", despre dificila despărţire de fostul fotbalist Gerard Piqué. Creată împreună cu DJ-ul argentinian Bizarrap, melodia a devenit imediat un hit mondial şi a câştigat premiul Latino Grammy pentru cântecul anului 2023.

De asemenea, Shakira a ţinut prima pagină a ziarelor pentru problemele sale juridice din Spania, unde a fost amendată în noiembrie cu peste şapte milioane de euro pentru fraudă fiscală şi este în continuare ţinta mai multor proceduri.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel