Shakira anunță revenirea cu un nou album după o pauză de șapte ani! Ce surprize ne pregătește

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Shakira anunță revenirea cu un nou album după o pauză de șapte ani! Ce surprize ne pregătește/ Facebook Shakira
Shakira anunță revenirea cu un nou album după o pauză de șapte ani! Ce surprize ne pregătește/ Facebook Shakira

Potrivit informațiilor oferite joi de revista Variety, pe 22 martie, cântăreața Shakira va marca revenirea ei în forță cu lansarea primului său album complet după o pauză de șapte ani. Noul album va purta numele "Las Mujeres Ya No Lloran".

"Femeile nu mai plâng" este traducerea în limba română a titlului albumului, care face trimitere la cea mai citată replică a Shakirei din single-ul ei "Music Sessions Vol. 53", lansat alături de Bizarrap şi premiat cu Latin Grammy.

Noul album cuprinde 16 piese, constând în opt cântece noi, un remix și șapte single-uri care au fost lansate recent, printre care se numără "Music Session Vol. 53" ft. Bizarrap, "TGQ" ft. Karol G, "Te Felicito" ft. Rauw Alejandro și "Copa Vacia" ft. Manuel Turizo.

Ultimul album de studio al cântăreței Shakira, intitulat "El Dorado", a fost lansat în 2017 și a inclus colaborări cu artiști precum Maluma, Nicky Jam, Prince Royce și Carlos Vives.

Noul album al Shakirei marchează debutul lansărilor sale pe vinil, oferind patru ediții cu coperte distincte, fiecare însoțită de o variantă exclusivă de vinil colorat. Ediția Safir va fi disponibilă exclusiv pe Amazon, în timp ce ediția Rubin va fi găsită doar pe Target. Fanii pot achiziționa ediția Smarald exclusiv de pe site-ul oficial al Shakirei, în timp ce ediția Diamant va fi disponibilă la toți retailerii importanți.

În ultimul an, Shakira a fost recompensată cu premii Latin Grammy la categoriile "cântecul anului" și "cel mai bun cântec pop" pentru single-ul "Music Sessions Vol. 53", precum și cu premiul Latin Grammy la categoria "cea mai bună interpretare/fusion urban" pentru piesa "TQG". De asemenea, "Music Sessions Vol. 53" a devenit cel mai difuzat cântec în limba spaniolă într-o singură zi în istoria platformei Spotify.

Vedeta columbiană a fost totodată recompensată cu Video Vanguard Award la gala MTV Video Music Awards 2023, unde a susţinut un recital de 10 minute ce a inclus, printre altele, cântecele "She Wolf", "Te Felicito" şi "TQG". 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel