Shakira a cunoscut-o pe iubita lui Pique, înainte ca fotbalistul să o înșele. Ce poreclă i-a pus solista

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Shakira
Shakira

Despărțirea de Gerard Pique a fost una dureroasă pentru Shakira, mai ales că fostul fotbalist a înlocuit-o cu o femeie care are jumătate din vârsta ei și pe care a și cunoscut-o când studenta a devenit stagiară la compania lui Pique.

Acum a fost dezvăluit faptul că Shakira a rămas șocată să afle că aventura pe care partenerul ei o avea era chiar cu tânăra de 23 de ani pe care o cunoscuse cu ceva timp în urmă. Un jurnalist spaniol a vorbit despre interacțiunea dintre divă și Clara Chia. 

"A fost o surpriză totală, De aceea a durut-o atât de tare. O cunoștea deja și a poreclit-o mosquita muerta. Clara Chia era o persoană care trecea neobservată. Shakira nu a văzut-o niciodată ca pe un pericol, pentru că nu este o femeie răvășitoare, este o fată destul de normală". Mosquita muerta este o expresie folosită pentru a descrie pe cineva care pare inocent, dar care poate păcăli și manipula.

Jurnalistul a continuat dezvăluirile, notează The Sun: 

"S-a purtat foarte bine cu Shakira. Vorbea puțin, era extraordinar de educată, era stagiară, făcea puțin zgomot". Mai mult, Clara Chia i-ar fi dat un ultimatum lui Pique după ce s-au îndrăgostit și i-a spus că o va pierde dacă nu se desparte de Shakira.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel