Sezonul Săgetătorului. Vești bune pentru Berbec, Leu și Balanță. Provocări pentru Rac, Capricorn și Vărsător

Ioana Dinu | Dată: 22 noi 2022, 22:13 | Categorie: Lifestyle
Fotografie de la Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ceai-zambind-zambe-te-zambet-712513/
Fotografie de la Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ceai-zambind-zambe-te-zambet-712513/

Află ce zodii se bucură în sezonul Săgetătorului, dar și semnele care întâmpină unele provocări!

 

Astăzi, Soarele a intrat în Săgetător. Trecem de la energia mai profundă a Scorpionului, la cea mai relaxată a semnului zodiacal reprezentat de către un centaur. 

Săgetătorul este singurul semn de foc mutabil al zodiacului, ceea ce înseamnă că este cunoscut pentru că este flexibil, adaptabil și foarte expresiv. Săgetătorul este condus și de Jupiter, planeta expansiunii, abundenței, a educației și a legilor. 

Cu toții vom învăța numeroase lecții, principala fiind aceea de a ne depăși propriile limite din propria inițiativă. 

“Sezonul Săgetătorului(22 noiembrie-21 decembrie) ne învață să fim optimiști, credincioși, îndrăzneți și să ne depășim permanent limitele. Creează premisele pentru călătorii, studii, filosofie și libertate. Dar acest tranzit, fiind acompaniat și de Venus și Mercur, pentru o perioadă, va deveni puțin dezechilibrat. Unii dintre nativi vor da pe dinafară! Arhetipul Săgetătorului vorbește și despre exces de zel, dublu standard, prejudecăți și inconștiență. Deci trebuie să avem grijă să nu amplificăm mai mult decât este cazul unele situații. Supracompensarea va aduce consecințe greu de digerat. Râvnim la următorul pas, însă trebuie ales cu mare grijă” , declară astrologul Daniela Simulescu despre Sezonul Săgetătorului din 2022.

Mai jos vei găsi detalii despre zodiile cele mai avantajate, dar si cele mai afectate.

Berbec/Ascendent în Berbec

Berbecii sunt cei care profită la maximum de sezonul Săgetătorului. Având un semn de foc asemănător, ai poftă de viață, ești încrezător și mai ales, îndrăzneț. Sunt încurajate și călătoriile, așa că mergi la o cafea sau vizitează un alt oraș sau o altă țară. Pe plan relațional, întâlnești oameni noi și poți fi pus în fața unor experiențe inedite. Nu este garantat că vor dura pentru totdeauna, însă vei avea de învățat despre tine și despre lume.

Leu/Ascendent în Leu

Leii sunt alți norocoși ai sezonului Săgetătorului. Se anunță o perioadă palpitantă, unde dragostea plutește în aer. Motivul? Casa a cincea a hărții tale, este cea care guvernează romantismul, distracția și sexul și este luminată de soare până la 21 decembrie. Intri în jocuri de cucerire, iar dacă ai copii, relația cu ei se poate îmbunătăți. Desigur, ar fi bine să le acorzi mai mult timp. Este o perioada optimă și pentru participarea la evenimente.

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu soarele care tranzitează Casa a treia, Balanțele întâmpină noi conexiuni. Vestea bună este că nici nu fac prea multe eforturi să le întâlnească. Poate fi vorba despre un prieten nou, despre un vecin sau o rudă pe care nu ai văzut-o de mult timp. În această lună, beneficiezi de o atmosferă socială extinsă, așa că-ți ies în cale experiențe noi, locuri și opinii. Mintea ta va fi extrem de cuprinzătoare, așa că profită!

Rac/Ascendent în Rac

În sezonul Săgetătorului, Racii au mai multe de rezolvat. În general, viața te face să te grăbești și poți să fii destul de copleșit. Crezi că le poți face pe toate și îți vine greu să renunți la proiecte. Acest sezon îți arată și că ești blocat într-o rutină, chiar dacă o iubești și eviți surprizele. Ar fi bine să descoperi ce te ține pe loc și să cauți modalități noi de a remedia rutina prin care treci. Totodată, cheia succesului este să adopți o viață mai sănătoasă și mai productivă.

VEZI MAI MULTE AICI.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite