Serialul ”House of the Dragon” (Game of Thrones), cea mai de succes premieră a HBO, cu aproape 10 milioane de spectatori

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Aproape 10 milioane de persoane au vizionat primul episod din „House of the Dragon”.

Primul episod din „House of the Dragon” a fost văzut de 9,986 milioane de telespectatori pe platforma liniară și HBO Max duminică seara, relatează CNN

Acesta este cel mai mare număr de telespectatori al unui serial nou din toată istoria HBO.

Seria de 10 episoade, care este lansată săptămânal, spune povestea războiului civil din Casa Targaryen care a avut loc cu aproximativ 200 de ani înainte de evenimentele prezentate în serialul „Game of Thrones”.

Episodul de deschidere din House of the Dragon este pur și simplu spectaculos, scrie și TheGuardian.

Noua serie vrea să aducă tot ce era mai captivant în GoT. Promisiuni neonorate, în timp ce personajele se înțeleg și se trădează reciproc, în secret și la vedere, arată publicația citată. Avem lupte, dragoni, beții, un topor la față, o cezariană fără anestezie, membre tăiate și organe tăiate, de asemenea. Lumea lui George RR Martin revine pe ecranele noastre.

„House of the Dragon” are o misiune grea, aceea de a călca pe urmele mega hitului „Game of Thrones”.

Se pare că fanii serialului au fost ”agățați” de intriga noii serii, pentru a viziona primul episod al serialului, ceea ce a dus la cea mai mare premieră a serialului HBO din istoria sa.

„House of the Dragon” are un rating de 83% în Rotten Tomatoes, cu 413 recenzii.

Pentru comparație, primul sezon din „Game of Thrones” lansat în 2011 a avut un rating de 90%.

De fapt, fiecare sezon, cu excepția sezonului final, a avut un scor peste 90%. Sezonul 8 a generat un rating de doar 55%.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel