Sergio Busquets și-a cumpărat o casă de aproape 9 milioane de dolari în Miami

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
Sergio Busquets
Sergio Busquets

Un conac luxos într-o zonă exclusivistă din Miami, aceasta este noua achiziție a fotbalistului spaniol Sergio Busquets.

Mijlocaşul spaniol Sergio Busquets, care a semnat în luna iulie un contract valabil până în 2025 cu clubul de fotbal Inter Miami, la care i s-a alăturat starului argentinian Leo Messi, fostul său coechipier de la FC Barcelona, şi-a achiziţionat o proprietate în valoare de 8,7 milioane de dolari cu vedere la mare, în comitatul Broward, la nord de Miami, a anunţat, luni, presa locală, citată de agenţia EFE.

Operaţiunea de cumpărare a conacului situat în luxoasa localitate Sea Ranch Lakes a avut loc vinerea trecută, cu o zi înaintea câştigării de către Inter Miami a finalei Leagues Cup contra formaţiei Nashville SC, primul titlu din istoria lui Inter Miami, la care Busquets a contribuit cu un gol înscris la loviturile de departajare.

Cât de mare este noua casă a fotbalistului

Fostul jucător al Barcei a plătit 8,7 milioane de dolari pentru proprietatea de 660 de metri pătraţi, dotată cu şapte camere, şase băi şi un garaj pentru trei maşini, conform The Real Deal (TRD).

Busquets (34 ani) a jucat pentru FC Barcelona timp de 15 sezoane, cucerind nouă titluri de campion al Spaniei, trei Ligi ale Campionilor (2009, 2011 şi 2015), şapte Cupe ale Regelui şi trei Cupe Mondiale ale Cluburilor.

Internaţional cu 134 de selecţii, campion mondial (2010) şi european (2012) cu naţionala Spaniei, Sergio Busquets a fost unul dintre pilonii generaţiei de aur a Barcei, care a dominat Europa la începutul anilor 2000, cu Messi, Andres Iniesta şi Xavi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel