Serena Williams i-a uimit pe toți în deschiderea de la Wimbledon, în primul meci de simplu din ultimul an. Scor final: 5-7, 6-1, 6-7

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Sport

Serena Williams a avut un meci dramatic în primul tur de la Wimbledon

Marea revenire a Serenei Williams la Wimbledon 2022 s-a încheiat rapid. Serena Williams a pierdut meciul din primul tur de la Wimbledon în fața Harmony Tan marți.

Legenda tenisului în vârstă de 40 de ani, care a jucat primul ei meci de simplu din ultimul an, a ieșit supărată de pe teren, în meciul de marți din primul tur, disputat împotriva lui Harmony Tan, 5-7, 6-1, 6-7 (7-10), la All England Club.

Williams a făcut break și a ajuns la 5-4 în al treilea set.

Totuși, zilele în care Serena trecea fără griji de adversare par să fi apus definitiv, iar Tan a făcut un rebreak, apoi și-a ținut serviciul.

Williams a ajuns la un avantaj de 4-0 în tiebreak-ul setului al treilea înainte de a pierde.

„Este cu siguranță mai bine decât anul trecut”, a spus Williams. „Este un început.”

Meciul din primul tur de la Wimbledon al Serenei Williams a fost prima apariție a Serenei într-un meci de simplu de când s-a retras din meciul ei din primul tur de la Wimbledon, de anul trecut, din cauza unei accidentări.

Săptămâna trecută, Williams a jucat meciuri de  de dublu cu Ons Jabeur, la turneul Eastbourne International.

Williams a refuzat să spună dacă acesta ar fi ultimul său meci de simplu.

„Aceasta este o întrebare la care nu pot răspunde”, a spus ea. "Nu știu. … Cine ştie? Cine știe unde voi apărea?”

Tan, care va avea joi următorul ei test împotriva capului de serie nr. 32 Sara Sorribes Tormo, din Spania, s-a bucurat de experiența de a juca împotriva unei legende pe care a urmărit-o la televizor de când era copil.

„Pentru primul meu Wimbledon, este: Wow. Doar wow”, a spus Tan, în vârstă de 24 de ani. „Când am văzut tragerea la sorți, mi-a fost foarte frică, pentru că este Serena Williams. Ea este o legendă. Am spus: „O, Doamne, cum o să pot să joc?””

Ea s-a impus la finalul unui meci de 3 ore și 11 minute, în care începuse dezastruos: a obținut doar unul dintre primele 11 puncte pe serviciul propriu.

Franceza Harmony Tan a început să echilibreze meciul cu o combinație de lovituri spin și slice, debusolând o Serena Williams, care a recunoscut că jocul ei a început să ”ruginească”.

„Dacă joci săptămâna după săptămână, sau chiar la fiecare trei săptămâni, la fiecare patru săptămâni, există un pic mai multă duritate în meci”, a spus Williams. „Dar acestea fiind spuse, am simțit că am jucat destul de bine în unele puncte. Nu toate. Punctele cheie cu siguranță le-aș fi putut juca mai bine. Trebuie să te gândești că dacă aș avea meciuri în picioare, nu aș rata unele dintre acele puncte”,  a mai spus Serena

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel