Șerban Copoț a vorbit despre AnimalX: Nu ne-am despărțit, doar am luat o pauză

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Șerban Copoț a vorbit despre AnimalX: Nu ne-am despărțit, doar am luat o pauză
Șerban Copoț a vorbit despre AnimalX: Nu ne-am despărțit, doar am luat o pauză

După o pauză de 8 ani, trupa românească Animal X se reunește într-un moment mult așteptat de fani. Fondată în 1999, Animal X a avut o ascensiune impresionantă până în 2015, când membrii trupei au hotărât să urmeze căi separate.

Cunoscuți pentru muzica lor pop/dance, au reușit să câștige o mare popularitate, fiind chiar premiați la MTV Europe Music Awards, devenind prima trupă românească care a reușit acest lucru. De-a lungul timpului, au lansat 8 albume de studio și au avut numeroase hit-uri de succes, printre care se numără "N-am crezut", "Iubirea mea", "Pentru ea", "Fără tine", "Să pot ierta", "Mai mult ca oricând", "Băieți derbedei", "Balada" și "Nisip purtat de vânt".

Într-un interviu recent, Șerban Copoț, unul dintre membrii trupei, a vorbit despre planurile de relansare ale trupei Animal X. El a subliniat faptul că trupa nu s-a despărțit în totalitate în 2015, ci a decis să ia o pauză pentru a-și urma proiectele individuale. Cu toate acestea, băieții s-au simțit acum pregătiți să se reunească și să readucă energie și muzică nouă în fața fanilor.

„Ieri am sărbătorit 24 de ani de la momentul înființării oficiale a trupei. Așa facem în fiecare an, ne întâlnim. Evident că ne este dor de stat în studio, de scenă. Noi nu ne-am despărțit, doar am luat o pauză. La un moment dat o să revenim. Revenirea o să fie pur și simplu de hobby, cu muzică, care să ne placă în principal nouă, fără să mai căutăm niciun fel de topuri, niciun fel de radiouri, niciun fel de… Acum te ajută online-ul suficient de mult. Dacă lumea vrea să audă ce este de cântat, te poate găsi și aprecia, fără să mai fi nevoit să apelezi la clasicele metode de promovare. Deci, da! Va fi așa, o muzică de suflet. Nu vom mai căuta acel mainstream. Noi le reorchestrăm de când am trecut la varianta live, am reorchestrat piesele acestea”, a spus Șerban Copoț, la Antena Stars.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel