Senzationala gheață la grătar: O nouă gustare care câștigă popularitate în China

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Senzationala gheață la grătar: O nouă gustare care câștigă popularitate în China/Freepik
Senzationala gheață la grătar: O nouă gustare care câștigă popularitate în China/Freepik

Un clip video a devenit rapid viral pe rețelele sociale din China și a provocat o reacție intensă. 

Se pare că a apărut o gustare neobișnuită pe străzile din Nanchang, provincia Jiangxi, care a stârnit interesul internauților. Este vorba despre gheață la grătar. Da, ai auzit corect! Ceea ce este și mai surprinzător este că aceasta nu este doar pusă pe grătar, ci este însoțită de sosuri și condimente, fiind servită gratuit celor care doresc să încerce această experiență culinară neobișnuită.

O gustare inedită a câștigat rapid popularitate în China, după ce un videoclip filmat la o tarabă de mâncare stradală din Nanchang, provincia Jiangxi, a devenit viral pe rețelele de socializare chineze. Această inovație culinară constă în cuburi mari de gheață care sunt gătite pe grătar, completate cu sosuri și condimente, apoi servite pe o farfurie. Chiar dacă poate părea neobișnuită la prima vedere, această gustare a câștigat popularitate, în special în zilele fierbinți de vară, iar surprinzător, este oferită gratuit celor curioși să o încerce.

Se pare că bărbatul care a venit cu ideea acestui gustări, s-a întrebat într-o zi fiebinte de vară cum s-ar putea răcori, așa că, a încercat în glumă să „gătească” cuburi de gheață pe grătar. Și, surpriză! Oamenii au ajuns să le iubească, așa că a tot continuat să facă această gustare.

Această „mâncare” bizară nu constă nimic, fiind gratuită, dar oamenii care doresc să o încerce - și se pare că există o mulțime - trebuie să o solicite în avans. Și probabil te întrebi, o mănânci rece sau caldă? Și cum le mănânci mai exact gheața la grătar? Ei bine, din păcate nu avem răspunsul. Este dificil de spus dacă este o mâncare rece sau caldă și asta deoarece gustarea este gătită la foc, dar nu suficient pentru ca gheața să se topească complet.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel