Selly s-a împăcat cu Adrian Elicopter de luptă. Videoclipul cu cei doi are aproape 1 milion de vizualizări (VIDEO)

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Selly și Adrian Elicopter de luptă au fost subiectul cel mai picant din ultimele zile de pe TikTok.

"Mă aflu alături de Adrian și am decis să punem stop acestui conflict care a ajuns mult, mult prea departe. S-a ajuns dintr-o chestie mică într-o chestie de foarte mare amploare, în primul și primul rând din cauza orgoliului meu în primă instanță. Am pus o chestie de business în aceeași logică cu o chestie personală. Este adevărat faptul că Adrian a fost provocat de grupul meu de prieteni și din acest motiv s-a ajuns aici. Ideea că el ar fi agresor nu stă în picioare și pentru faptul că eu am judecat orgolios la momentul respectiv și cumva nu am fost imparțial vreau să-mi cer scuze față de tine", a spus Selly.

"Eu vreau să-mi cer scuze pentru faptul că Selly a fost asociat cu acțiunile altor persoane și automat lumea l-a făcut pe el violator, pedofil, drogat. Lucrurile astea au fost tratate superficial, au fost un pic scoase din context pentru că eu nu l-am cunoscut pe acest om în felul acesta, nu l-am asociat niciodată cu cuvintele spuse anterior și din acest motiv vreau sa-mi cer scuze. Nu trebuia să se ajungă aici, dar dacă lucrurile erau tratate cum trebuia de la început, dacă se recunoștea vina oamenilor care chiar au greșit nu mai eram în poziția asta", a adăugat Adrian.

"Este adevărat că din partea grupului meu de prieteni s-a aruncat cu paharul, este adevărat că a eexistat o provocare din partea grupului meu de prieteni, vă arăt și fragmente din camerele video. Asta este o lecție pentru mine, de la un orgoliu de genul acesta se ajunge la niște lucruri unde dacă poți să dai timpul înapoi și vorbele cu siguranță ar fi altele. Pentru mine cu siguranță treaba asta este o lecție. În același timp cred că și voi, cei care vă uitați la noi trebuie să înțelegeți anumite lucruri și să nu scoateți din context și să amplificați anumite lucruri. Poți confirma și tu că multe lucruri sunt nefondate și nu au nici o bază în spate. Corect?", a completat Selly

"Da, exact, din partea amândurora au fost aruncate niște cuvinte, dar e bine că ne-am întâlnit să vorbim despre aceste lucruri. Pe omul acesta nu-l definesc lucrurile alea, eu nu sunt agresor, în ambele cazuri s-a început din alte părți", a spus Adrian.

"Mă bucur că punem stop la treaba asta pentru că e păcat la ce proiecte frumoase am început în mod special e păcat de film și toate lucrurile minunate pe care le-am făcut. O dăm la pace, vă mulțumim!", a încheiat Selly.

De ce s-au certat cei doi influenceri

Totul a pornit de la petrecerea de după premiera filmului Buzz House când Adrian elicopter de luptă s-ar fi certat cu un prieten a lui Selly din Craiova. Din păcate discuția ar fi degenerat și s-ar fi ajuns la bătaie și sticle în cap între influencer-ul Adrian și alți trei băieți.

@selly ✌???? @adrianelicopterdelupta ♬ original sound - selly

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel