Selly despre Babasha: ”E super smart, e super disciplinat / din câte știu eu pe surse, Coldplay voiau să anuleze a 2-a seară de show”

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Inquam/Octav Ganea
Foto: Inquam/Octav Ganea

Selly a vorbit la Cancan despre controversa de la Coldplay și despre artistul Babasha pe care l-a chemat la Beach Please.

Andrei Șelaru (Selly): ”E clar că noi am speculat momentul și că Babasha acum e un nume mainstream. El era foarte cunoscut înainte doar pentru ascultătorii genului, inclusiv eu. Nu m-am ascuns niciodată că ascult acest gen de muzică. Am profitat de faptul că era cunoscut și am zis hai să-l luăm. Why not? (De ce nu)

Publicul nostru nu e genul de public care să judece. 

Fix când am văzut că erau huiduielile în seara aia am făcut o glumă: Cum ar fi să îl anunțăm pe Babasha la Beach Please. Am văzut cum s-a rostogolit treaba în online și l-am luat. Ne-am mișcat repede. Am speculat momentul, dar în același timp am făcut ceva tare și pentru publicul nostru. Lui i-a crescut și scorul (banii de onorariu) după faza asta. 

Bravo lui, e unul dintre puținii care își scrie singur tot. E super smart, e super disciplinat, asta am auzit despre el. Jos pălăria pentru el că a continuat piesa în timp ce huiduiau. 

Oricum, din câte știu eu pe surse, Coldplay voiau să anuleze a 2-a seară de show, nu erau chiar atât de pozitivi. Dar a făcut o psihologie a maselor foarte interesantă. ”Am auzit niște huiduieli aseară, huiduiți-ne pe noi acum”, ăia au huiduit, s-au descărcat. Apoi i-a pregătit ”vedeți că peste două piese punem manele, dacă nu vă place, folosiți timpul ăsta prețios ca să dați un mesaj la prieteni, vă duceți până la baie”. Dar au făcut în a 2-a seară un setting mult mai bun. 

Părerile au fost împărțite, cert e că în momentul în care a urcat pe scenă, n-a mai huiduit nimeni. Au fost în schimb oameni care s-au ridicat și au plecat. Da, domnule, opțiunea lor. Nu mi se pare urât. N-ai stricat momentul. Dacă se întâmpla așa în prima seară, nu era vreun scandal.”

Youtube video image

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel