Selena Gomez s-a simțit „puternică” după ce a dezactivat comentariile de pe Instagram

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Selena Gomez avea planuri de a fi părinte singur înainte de idila cu Benny Blanco
Selena Gomez avea planuri de a fi părinte singur înainte de idila cu Benny Blanco

Selena Gomez s-a simțit "puternică" după ce a dezactivat comentariile pe Instagram.

În timpul unui interviu cu Hoda Kotb de la Today's Hoda Kotb, în cadrul celui de-al treilea summit anual Rare Beauty Mental Health Summit, care a avut loc miercuri la New York, cântăreața și actrița a explicat motivul pentru care a dezactivat secțiunea de comentarii de pe contul ei de Instagram.

"Am dezactivat toate comentariile la fotografiile mele de pe Instagram doar pentru prietenii mei", a spus Selena. "Deci cred că am stabilit limite care să mă ajute. Evident, oamenii s-au agitat din cauza asta. Se agită din orice."

"Eliberarea asta m-a făcut să mă simt puternică", a adăugat ea, "declarând: 'Asta este doar pentru mine'."

Interpreta hitului "Single Soon" a continuat spunându-i lui Hoda că se asigură că are în jurul ei oameni pozitivi, precum iubitul ei, Benny Blanco, director muzical, pe care l-a descris ca fiind "minunat".

"Totul se rezumă, la sfârșitul zilei, pentru mine, la a-mi stăpâni puterea", a împărtășit Selena. "Și eu sunt cine mă înconjoară".

În altă parte a interviului, cântăreața de "Love On" - care a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în 2020 - a împărtășit că sănătatea ei mentală este un proces în desfășurare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel