Selena Gomez avea planuri de a fi părinte singur înainte de idila cu Benny Blanco

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Selena Gomez avea planuri de a fi părinte singur înainte de idila cu Benny Blanco
Selena Gomez avea planuri de a fi părinte singur înainte de idila cu Benny Blanco

Selena Gomez și-a împărtășit dorința de a-și întemeia o familie, explicând că inițial plănuia să fie un părinte solo înainte de a găsi dragostea.

Cântăreața și actrița americană, în vârstă de 31 de ani, intenționa să adopte copii și să îi crească singură, dar a sugerat că relația ei înfloritoare cu Benny Blanco ar putea schimba acest plan.

Vedeta se întâlnește cu producătorul muzical Benny, în vârstă de 36 de ani, de anul trecut, însă era "foarte obișnuită" cu viața de burlac înainte de a se îndrăgosti de el.

Ea a declarat pentru Time: "Am fost singură timp de cinci ani și m-am obișnuit cu asta. Mulți oameni se tem să fie singuri și probabil că m-am torturat mental timp de vreo doi ani fiind singură, iar apoi am acceptat această situație. Apoi mi-am făcut un plan: dacă nu întâlneam pe nimeni până la 35 de ani, urma să adopt."

Selena a abordat un interviu recent dintre Benny și Howard Stern, un simbol al talk-show-urilor, în care acesta și-a împărtășit speranța de a întemeia într-o zi o familie cu ea.

Cântăreața de la Hands To Myself a spus: "Nu poate să mintă ca să-și salveze viața. Dacă i se pune o întrebare, va răspunde".

Punând în lumina reflectoarelor romantismul lor, ea a adăugat: "Știu ce le pot face oamenii celor pe care îi iubesc. Propriii mei fani, pe care îi ador și despre care simt că m-au modelat, îmi vor spune cele mai dureroase lucruri despre modul în care îmi trăiesc viața. Dar el are puterea în el încât niciunul dintre aceste zgomote nu-l tulbură.

"Este cu adevărat impresionant, iar eu pur și simplu prețuiesc fiecare moment cu el. Nu știu ce ne rezervă viitorul, dar știu că nu pleacă nicăieri prea curând."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel