Selena Gomez a făcut RAVAGII pe TikTok în doar 48 de ore

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Selena Gomez a făcut RAVAGII pe TikTok în doar 48 de ore
Selena Gomez a făcut RAVAGII pe TikTok în doar 48 de ore

În doar 48 de ore artista a dat "foc" comunității ei cu diferite comentarii la videoclipuri despre ea, Justin Bieber, Hailey Bieber, dar și surorile Jenner.

Nu știm dacă îi calcă pe urme lui Kanye West, dar știm sigur că se luptă cu anumite tulburări povestite chiar de ea în multe interviuri.

Selena Gomez a devenit ieri cea mai cunoscută femeie de pe Instagram din toată lumea cu 382 de milioane de urmăritori, iar fix în ziua respectivă a făcut ravagii dând comentarii indirecte la adresa familiei Bieber.

De exemplu, într-un clip erau fotografii cu ea din perioada când forma un cuplu cu Justin Bieber și a comentat printr-un emoji trist.

În alt videoclip o tânără din SUA vorbea despre cât de dureros a fost pentru Selena să se despartă de Justin, iar el după 2 luni să se însoare cu Hailey Bieber, iar ea a comentat: "Thank you. Love you so much"

Poate vi se pare inofensivă situația, dar toată lumea știe că dând curs la aceste supoziții ale fanilor naști scandaluri groaznice între comunități. 

Brusc după multe alte comentarii pe care le-a lăsat fanilor ei artista a anunțat că renunță o perioadă la rețelele de socializare, fix în ziua când a devenit cea mai faimoasă femeie de pe internet.

Cum să ne raportăm la această situație? Cum ne-am raportat și la Kanye West sau să înțelegem că este o strategie de PR?

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel