Selena Gomez a devenit prima femeie care a ajuns la 400 de milioane de urmăritori pe Instagram

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Vedete interzise în anumite țări: Motivele care au provocat controversă / Facebook
Vedete interzise în anumite țări: Motivele care au provocat controversă / Facebook

Această situație vine la doar o lună după ce Selena Gomez a depășit-o pe Kylie Jenner pentru a deveni din nou cea mai urmărită femeie de pe platformă, cu 381 de milioane de urmăritori.

Faima pe Instagram a Selenei Gomez continuă să crească și să crească! La doar o lună după ce a depășit-o pe Kylie Jenner pentru a deveni cea mai urmărită femeie de pe Instagram, cu 381 de milioane de urmăritori, a început să-și depășească propriul record.

În weekend, vedeta din "Numai crime în clădire" a atins un nou record pentru orice femeie de pe platformă, adunând un număr impresionant de 400 de milioane de urmăritori. Ea este, de asemenea, cea mai urmărită americancă. Selena a sărbătorit această realizare cu o nouă postare duminică, stând frumos la 401 milioane (și putem presupune că în creștere!).

"Mi-aș dori să vă pot îmbrățișa pe toți cei 400 de milioane dintre voi", a scris Selena în legenda unui carusel de imagini cu ea interacționând cu legiunile de fani de-a lungul anilor. Înainte de asta, ea împărtășea dragostea pentru colega ei, Miley Cyrus, celor 400 de milioane de urmăritori ai săi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel