Secretul bizar din spatele celebrei coafurii a Pamelei Anderson

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Pamela Anderson a dezvăluit care este secretul său
Pamela Anderson a dezvăluit care este secretul său

Pamela Anderson, sex-simbol al anilor '90, este cunoscută mai ales pentru rolul ei din legendarul serial "Baywatch".

Pe lângă trupul de vis și zâmbetul ei orbitor, ea este amintită și pentru coafura ei de acum celebră: "Pammy Updo". Într-un interviu acordat revistei Vogue UK, vedeta americană a dezvăluit tehnica ei uimitoare pentru realizarea acestui coc. Și care include... o pereche de chiloți tanga.

Pamela Anderson a fost pe coperta Playboy de 14 ori, iar scenele legendare în care aleargp și este filmată cu încetinitorul din "Baywatch" sunt practic cioplite în memoria colectivă.

În anii '90, Pamela Anderson a fost un sex-simbol care întorcea capetele și încingea imaginația multora. Acum, la vârsta de 55 de ani, vedeta americană este subiectul unui documentar Netflix care trece în revistă cele mai importante momente ale carierei sale, dar și viața ei amoroasă tumultoasă.

În documentarul Netflix, Pamela Anderson vorbește despre un alt subiect la fel de interesant pentru fanii ei înrăiți: secretul din spatele buclelor sale blonde incredibile. Prin natura sa, Anderson este brunetă, dar, după cum explică în cartea sa "Pamela, o poveste de dragoste", mama sa a învățat-o să-și vopsească părul blond platinat. "Mama m-a învățat să-mi vopsesc părul cu produse de la magazinul alimentar. Cinci dolari pentru o cutie și pot să mi-l fac singură în douăzeci de minute. Și iată-mă aici, o blondă scandinavă", spune celebra actriță.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Y2k + 90s fashion then+now ???????? (@thesamebutdif)

Coafura unică a Pamelei

Dincolo de acest blond platinat, toată lumea își amintește de coafura ei mitică din anii '90: cocul "Pammy Updo". Această coafură a cunoscut un adevărat reviriment de popularitate în ultimul an pe rețelele de socializare. Nu e de mirare, pentru că tendințele anilor '90 și 2000 au revenit de ceva vreme. Chiar și Kim Kardashian s-a îndrăgostit de celebra coafură a lui Pamela Anderson. Kardashian și-a făcut o coafură precum Anderson și a îmbrăcat o rochie exact la fel ca a vedetei serialului Baywatch. 

Pe TikTok, există, de asemenea, multe tutoriale despre cum să faci acest look.

Un accesoriu uimitor

Într-un interviu cu Vogue UK, al cărui videoclip a fost publicat pe rețelele de socializare, Pamela Anderson a dezvăluit secretul din spatele celebrei sale coafuri. Accesoriul pe care îl folosește pentru a o realiza? Un tanga. Da, ați citit bine: vedeta folosește un tanga pentru a-și coafa părul. "Poate că tu ai un elastic de păr în geantă, dar eu am un tanga. Este un mic truc din anii '90. Cocul meu casual? Întotdeauna avea un tanga în el", a declarat ea reporterilor Vogue.

Pamela Anderson a arătat apoi cum să realizeze celebra ei coafură cu ajutorul unei perechi de chiloți tanga. Se poate vedea că piesa de lenjerie este de fapt foarte potrivită pentru a reproduce celebrul ei coc.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel