Secrete și alimente care au contribuit la longevitatea Regelui Mihai

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Secrete și alimente care au contribuit la longevitatea Regelui Mihai / Foto: Facebook
Secrete și alimente care au contribuit la longevitatea Regelui Mihai / Foto: Facebook

Regele Mihai era cunoscut ca o persoană modestă, discretă și apreciată de mulți români. Unul dintre secretele longevității sale a fost dieta sa zilnică bine structurată. 

Regele Mihai a fost recunoscut pentru longevitatea sa, care a fost asociată cu un meniu zilnic bine structurat. Deși nu era considerat un pasionat al mâncărurilor sofisticate, Regele Mihai era un apreciator al artei culinare.

Detaliile au fost oferite de Principesa Margareta, care a dezvăluit  în volumul său „Cartea Regală de Bucate”, informații inedite, din acest punct de vedere.

”Regele Mihai nu este ceea ce s-ar putea numi un gurmand. Apreciază discret felurile bune de mâncare, dar prânzurile cu părinții mei sunt întotdeauna scurte și simple. Iar cina, când este luată în familie, începe la ora 18.30 și nu durează niciodată prea mult”, a explicat Principesa Maragareta.

Felul principal de mâncare pe care îl aprecia Regele Mihai era Pasta con pesto, un preparat vegetarian italian.

„Îmi aduc aminte că am gătit odată, la Verosix, pentru părinții mei și musafirii lor, Pasta con pesto. Tata, care nu vorbește niciodată prea mult, mi-a spus a doua zi, la prânz, că ar dori să guste din nou „chestia aceea verde”, a povestit Principesa Maragareta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel