Sean Penn, în regiunea Lviv pentru a ajuta migranții

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sean Penn, la Lviv. Captură video
Sean Penn, la Lviv. Captură video

Cunoscutul actor și regizor a mers în regiunea Lviv (Liov) pentru a ajuta populația afectată.

Actorul Sean Penn spune că se află în Ucraina pentru a ajuta la programe de caritate pentru refugiați.

Fondatorul organizației caritabile CORE și celebrul actor și regizor american Sean Penn au anunțat începerea activității organizației în Ucraina pentru a ajuta populația afectată de agresiunea militară rusă.

Actorul Sean Penn apare, luni după-amiază, fotografiat alături de șeful administrației regionale din Lviv, Maxim Kozițky.

La începutul invaziei Rusiei în Ucraina, la 24 februarie, Penn se afla în capitala Kiev pentru a filma un documentar, potrivit BBC.

De atunci, organizația sa caritabilă a lucrat pentru a oferi locuințe și educație pentru refugiații ucraineni din Polonia.

La începutul acestei săptămâni, Penn a amenințat că-și va topi premiile Oscar dacă președintele ucrainean nu va fi invitat să ia cuvântul la evenimentul de duminică de la Los Angeles, scrie mediafax.

„Organizația noastră vrea să stabilească parteneriate chiar aici, în Ucraina. Știm cât de important este acum să susținem populația în lupta pentru libertate, așa că vom ajuta în tot ce putem. Experiența dumneavoastră este un exemplu pentru întreaga lume. Acum vrem să obținem o listă cu cele mai necesare lucruri pentru ca migranții să le colecteze și să le ofere oamenilor ajutor cât mai curând posibil”, a spus actorul și regizorul american.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel