Sean "Diddy" Combs, dat în judecată pentru presupuse activități de trafic sexual

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Sean "Diddy" Combs se confruntă cu o nouă acuzație adusă de o femeie care a fost angajată la faimoasa petrecere anuală de Ziua Muncii, „white party”, organizată de el. Adria English, care a depus plângerea miercuri (3 iulie), susține că a fost așteptată să consume narcotice și să întrețină relații sexuale cu invitații.

Jonathan Davis, avocatul lui Combs, a declarat pentru The Independent: „Indiferent câte procese sunt intentate, nu va schimba faptul că domnul Combs nu a agresat sexual sau traficat sexual pe nimeni. Trăim într-o lume în care oricine poate intenta un proces pentru orice motiv și fără nicio dovadă. Din fericire, există un proces judiciar echitabil și imparțial pentru a găsi adevărul, iar domnul Combs este încrezător că va prevala împotriva acestor și altor acuzații nefondate în instanță.”, scrie The Independent.

Este al zecelea proces intentat împotriva mogulului muzical din noiembrie anul trecut. Combs, în vârstă de 54 de ani, a negat cu fermitate toate acuzațiile până acum. Fox News și TMZ raportează că English, o fostă vedetă porno, afirmă în documentele legale că primul an în care a lucrat la petrecerea plină de celebrități a lui Combs în Miami „nu avea intenții sinistre sau cerințe de contact sexual fizic și părea a fi o oportunitate de angajare legitimă.”

Cu toate acestea, English spune că în jurul celei de-a treia petreceri la care a lucrat, Diddy a „cerut” să „înceapă să întrețină relații sexuale vaginale cu invitații, deoarece aflaseră despre trecutul ei în divertismentul pentru adulți și au folosit acest lucru forțând-o să se implice în munca sexuală.”

Ea afirmă că amintirile sale despre unele detalii sunt neclare din cauza faptului că era așteptată să consume „cantități mari de alcool” și „narcotice ilicite”. Totuși, documentele adaugă că „întâlnirile pe care reclamanta a fost forțată să le îndure au fost atât de chinuitoare încât reclamanta și le amintește, deoarece o bântuie și astăzi.”

În martie, locuințele lui Combs din Los Angeles și Miami au fost percheziționate de oficiali ai Securității Naționale a SUA în legătură cu o investigație federală privind traficul sexual. Rapperul nu a fost oficial acuzat sau acuzat de procurorii federali de nicio infracțiune.

Raidele subite au avut loc în timp ce mogulul muzical – creditat cu lansarea carierelor unor artiști precum Biggie Smalls, Mary J Blige și Usher – se confrunta cu o serie de acuzații variate, inclusiv agresiune sexuală. În mai, CNN a difuzat imagini de securitate în care Combs își atacă fosta iubită Cassie Ventura într-un hol de hotel din Los Angeles în 2016. Capturat din multiple unghiuri, videoclipul îl arată pe Combs în prosop, urmărind-o pe Ventura pe hol, înainte de a o ataca lângă lifturi.

Combs a împărtășit ulterior un videoclip de scuze pe Instagram, spunând că comportamentul său a fost „de neiertat” și că își asumă „responsabilitatea deplină pentru acțiunile sale din videoclip.”

Se așteaptă ca victimele presupuse ale lui Combs să apară în fața unui mare juriu federal, semnalând posibile acuzații penale.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel