Sean “Diddy” Combs a returnat cheia orașului New York la cererea primarului Eric Adams

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Sean “Diddy” Combs a returnat cheia simbolică a orașului New York la solicitarea primarului Eric Adams, ca răspuns la apariția unui videoclip în care mogulul muzical își atacă fosta iubită, cântăreața de R&B Cassie Ventura.

Biroul primarului a anunțat sâmbătă, 15 iunie, că Combs a returnat cheia după ce Adams a trimis scrisori la birourile artistului din New York și California, pe 4 iunie, scrie The Independent.

În scrisoarea sa, Adams a declarat că este „profund tulburat” de atac, adăugând: „Condamn ferm aceste acțiuni și sunt solidar cu toate victimele violenței domestice și bazate pe gen.”

Primăria a primit cheia returnată pe 10 iunie.

Combs, în vârstă de 54 de ani, originar din Harlem, a primit inițial cheia simbolică într-o ceremonie desfășurată în septembrie anul trecut, coincizând cu lansarea noului său album, „The Love Album: Off the Grid”.

Importanța simbolică a cheii orașului

Cheile orașului sunt „un simbol prețuit de recunoaștere civică și gratitudine”, rezervate de obicei „pentru persoanele a căror activitate în serviciul public și binele comun atinge cel mai înalt nivel de realizare”, conform site-ului orașului.

Cariera lui Combs a fost afectată de numeroase acuzații de abuz sexual, precum și de o investigație federală de trafic sexual, care a dus la percheziții în conacele lui Combs din Los Angeles și Miami.

Incidentul din 2016 și urmările sale

În mai, CNN a difuzat imagini de securitate în care Combs o atacă pe Cassie într-un hol de hotel din Los Angeles în 2016. Capturate din mai multe unghiuri, imaginile arată cum Combs, îmbrăcat doar într-un prosop, o urmărește pe Ventura pe hol și o atacă lângă lifturi, încercând apoi să o tragă înapoi pe coridor.

După ce o împinge pe Ventura la pământ, Combs recuperează o poșetă și o valiză de pe podeaua de lângă lifturi. Se întoarce și o lovește din nou cu piciorul în timp ce aceasta se află pe podea.

Combs a declarat că este „cu adevărat regretat” pentru atacul asupra Cassie și a numit acțiunile sale „de neiertat.”

Reacții și consecințe

Cântăreața de 37 de ani, cunoscută pentru piesa „Long Way 2 Go”, l-a dat în judecată pe Combs anul trecut, declanșând un val de atenție sporită asupra mogulului. Cazul a fost soluționat la o zi după ce a fost depus.

La începutul acestei luni, Universitatea Howard a retras și ea un titlu onorific acordat lui Combs și a încheiat un program de burse în numele său, în urma apariției videoclipului implicând-o pe Cassie.

Combs, fondatorul Bad Boy Records, este unul dintre cei mai influenți producători și executivi din hip-hop din ultimele trei decenii, transformând succesul muzical într-un imperiu de afaceri.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel