Se retrage Selena Gomez din turnee? "Nu știu cărui loc ar trebui să aparțin"

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Selena Gomez nu este sigură dacă va mai merge vreodată într-un turneu muzical mondial. Într-un interviu recent, cântăreața și actrița a fost întrebată dacă ar mai fi interesată să susțină concerte în jurul lumii.

Răspunsul Selenei a fost unul echivoc, declarându-se “50-50” în privința revenirii la turnee. „Nu există nimic care să mă bucure mai mult decât 90 de minute petrecute cu fanii mei, celebrând împreună”, a insistat aceasta, adăugând cu precauție: „Însă este și o experiență care mă epuizează emoțional. Iar apoi realizezi că ești înconjurată de o grămadă de oameni pe care îi plătești”, potrivit Music News.

Ultimul turneu major al Selenei a fost cel de promovare a albumului „Revival”, în 2016. Totuși, pe parcursul seriei de concerte, aceasta a anulat o serie de reprezentații, invocând anxietatea și depresia cauzate de lupus, o boală autoimună.

Selena a dezvăluit că a revenit la crearea de conținut pentru Instagram, după ani în care a delegat acest aspect către un manager de social media.

De asemenea, vedeta a subliniat că este foarte selectivă în ceea ce privește cercul ei de prieteni, dezvăluind că printre cei mai buni prieteni are un agent imobiliar și un producător.

„Este un clișeu, dar fetele pot fi rele. Există o competiție ciudată în zona fetelor cool - iar eu sunt cumva pe acolo. Nu știu unde ar trebui să aparțin”, a continuat vedeta în vârstă de 31 de ani. „Îmi place să am în jur oameni echilibrați cărora nu le pasă deloc cu ce mă ocup”, a mai spus artista.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel