Se întâmplă în România: O ambulanță a luat foc, joi. În autovehicul erau TREI butelii cu oxigen

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: pexels.com
Foto: pexels.com

În ambulanța care mergea să preia un pacient erau și trei butelii de oxigen.

ISU Neamț a comunicat că o ambulanță a luat foc, joi, în timp ce mergea să preia un pacient de la Spitalul TBC Bisericani, județul Neamț.

Potrivit ISU Neamț, pompierii au fost alertați prin apel la 112 cu privire la producerea unui incendiu la o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Neamț în localitatea Bisericani din comuna Alexandru cel Bun.

Ambulanța se deplasa către Spitalul TBC Bisericani pentru a prelua un pacient, iar incendiul nu s-a soldat cu victime, transmite mediafax.

La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, dar și voluntari din cadrul SVSU Alexandru cel Bun.

Ambulanța nu avea pacient, iar șoferul a ieșit din mașină până la sosirea forțelor de intervenție.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la compartimentul motor și în interiorul autospecialei.

Concomitent cu stingerea flăcărilor, pompierii au evacuat trei butelii de oxigen care se aflau în interiorul ambulanței. Incendiul a fost lichidat de pompieri.

Pompierii transmit că cea mai probabilă cauză de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel