Se fac angajări! Armata Română are nevoie de peste 4.000 de soldați

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Se fac angajări! Armata Română are nevoie de peste 4.000 de soldați / Armata romana - Forter.ro
Se fac angajări! Armata Română are nevoie de peste 4.000 de soldați / Armata romana - Forter.ro

Armata României organizează una dintre cele mai ample campanii de recrutare și selecție pentru ocuparea a 4.159 de posturi de soldați/gradați profesioniști. Campania se desfășoară în perioada 2 mai - 16 iunie.

Ministerul Apărării Naționale (MApN) anunță că începe campania de angajare a soldaților profesioniști pentru structura de forțe a Armatei României.

Astfel, la nivelul structurii de forțe a Armatei României se organizează una dintre cele mai ample campanii de recrutare și selecție pentru ocuparea a 4.159 de posturi de soldați/gradați profesioniști.

În perioada 2 mai - 16 iunie, candidații care optează pentru dobândirea calității de soldat profesionist pot solicita înscrierea în cadrul centrelor militare zonale, județene sau de sector (după caz) pe a căror rază de responsabilitate își au domiciliul.

Potrivit calendarului de recrutare și selecție a candidaților, înscrierea are loc în perioada 2 mai-16 iunie; evaluarea psihologică, evaluarea capacității motrice, interviul în perioada 22 mai-23 iunie; examinarea medicală - în perioada 6-30 iunie. Termenul final de întocmire a dosarelor este 21 iulie.

Adresele centrelor militare pot fi găsite accesând link-urile: www.defense.ro/cariera-recrutare-mapn-ro și pe www.recrutaremapn.ro/contactbir.php.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel