Se apropie perioada Leului. Iată ce schimbări aduce pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Soarele intră în Leu pe 23 iulie și rămâne în acest semn de foc până pe 22 august. Începe domnia Leului, iată ce vă așteaptă zodia!

Berbec

Vei dori să faci niște schimbări profunde în viața ta. Lucrurile pot fi nesigure, dar aceasta vă poate ajuta să decideți la ce merită să vă țineți și la ce trebuie să renunțați.

Luna Nouă 28 iulie - Jupiter se retrogradează în aceeași zi – dacă ai lucrat la un proiect sau ai primit vești bune în mai/mai, s-ar putea să vezi mai multe în sezonul Leului! Concentrează-te pe tot ceea ce vrei să te extinzi în viața ta.

Taur

Lucrurile care păreau pe teren stabil se pot prăbuși. Dacă aveți îndoieli cu privire la ceva, acele îndoieli pot deveni mai puternice până când se iau măsuri.

Uranus se mișcă prin semnul tău din 2018 și va rămâne aici până în 2026. Aceasta este o călătorie lungă pentru tine pentru a te ajuta să te trezești, astfel încât să-ți poți remodela viața într-un scop mai mare. Să știți că orice se întâmplă acum va fi probabil doar o parte din poveste.

Până în 2026, vei putea să te uiți înapoi la această perioadă a vieții tale și să te gândești la toate schimbările și trezirile care te-au prins. 

Lună plină 11 august - va fi un punct cheie pentru tine pentru că vei duce unele lucruri la capăt.


Gemeni

Fiți atenți în preajma Lunii Pline din 11 august, pentru că s-ar putea să descoperiți că ceva la care ați muncit din greu a înflorit! Canalizează această energie „înfloritoare” așa cum crezi de cuviință! Saturn este, de asemenea, foarte activ și poate aduce unele provocări.

Intuiția ta este probabil să fie la apogeu, mai ales în ultimele săptămâni din iulie/iulie.

Aceasta este o modalitate simplă, dar eficientă de a exercita acei mușchi intuitivi! Tu deții cheile propriului tău destin și toată cunoașterea pe care o cauți este în tine.

Rac

S-ar putea să te simți puțin epuizat de energia de foc a sezonului Leului. Asigură-te că te hrănești cu ceea ce te încarcă pozitiv și te face să te simți iubit.

Luna Nouă în Leu 28 iulie este una dintre cele mai bune luni noi pe care le-am văzut de ceva vreme. Folosește această energie pentru a porni și a revitaliza zonele vieții tale care sunt lente, dificile sau stagnante.

Folosește această energie de Lună Nouă pentru a-ți umple viața cu energie pozitivă. Leul este o energie foarte centrată pe inimă, la fel ca și Racul, așa că lucrează cu inima ta, acordă atenție înțelepciunii pe care o oferă și permite energiei inimii tale să se ridice, lucrând la proiecte creative care te împlinesc.

Sezonul Leu 2022 este momentul perfect pentru un proiect creativ, să încerci ceva ce ți-ai dorit mereu, să citești una dintre cărțile tale preferate, să te uiți la filmele tale preferate. Fă ceva care te entuziasmează!



Leu

Acesta este anotimpul tău și timpul tău să strălucești! Când Soarele este în zodia ta, te poate umple de lumină, încredere și vitalitate! Profită la maximum de această energie acordând atenție sănătății tale.

Luna Nouă în Leu din 28 iulie este una dintre cele mai frumoase pe care le-am văzut. Dacă ziua ta de naștere cade într-o zi sau două din această Lună Nouă, vei primi o doză dublă din frumoasa sa energie! Ca regulă generală, ori de câte ori ziua ta de naștere se apropie de Lună Nouă, înseamnă că anul următor este unul de noi începuturi și noi oportunități.

Lună plină în Vărsător pe 11 august. este puțin dificil, aduce provocări, dar putem învăța din ele. Știți că toate provocările pe care le întâlniți au potențialul de a oferi cadouri și recompense puternice!

Fecioară

Chiar înainte ca Soarele să intre în semnul tău zodiacal, energia finalizării și închiderii începe să curgă prin viața ta. S-ar putea să începi să simți asta când Soarele intră în Leu.

Lucrurile care trebuie să se încheie vor ajunge în mod natural la o concluzie, sau s-ar putea să treci că trebuie să renunți la lucruri pe care pur și simplu le-ai depășit sau care îți ocupă prea mult timp.

A rămas spațiu creativ pentru ca lucruri noi să înflorească! Este posibil ca aceste lucruri noi să nu se materializeze imediat, dar puteți planifica din timp folosind energiile Lunii Noi.

Balanța

Ai încredere în instinctele tale și în abilitățile tale de a oferi sprijin celor dragi. Să știi că ești suficient de înțelept, suficient de capabil și suficient de plin de compasiune pentru a fi un far pentru alții.

Permițându-ți să pășești în acest rol, s-ar putea să descoperi doar o nouă latură a personajului tău sau o nouă abilitate pe care vrei să o cultivi. Sezonul Leului este despre a-ți aduce adevăratul sine, adevărata ta natură în lume, așa că nu te sfii să îmbrățișezi această idee, indiferent de ce se manifestă pentru tine.

În multe privințe, sezonul Leu 2022 este biletul tău pentru a străluci și a-ți demonstra talentele! Fă-ți timp pentru a-ți reîncărca bateriile și reflectă la toată noua înțelepciune pe care ai dobândit-o.



Scorpion

Conjuncția Nodului Nord Uranus poate declanșa niște energii perturbatoare și poate zgudui fundațiile care trebuie să se schimbe. Pe măsură ce intrăm în august, energia Porții Leului se poticnește pe 8 august. 2022 vă va îmbunătăți intuiția și vă va crește sensibilitatea.

Deși puteți absorbi această energie de înaltă frecvență, va fi important să vă protejați energia și să vă stabiliți limitele. Energia Leului tinde să ne activeze chakra inimii, așa că concentrează-te pe activarea inimii tale - lasă-l să fie busola ta.

Când apare Luna Plină, s-ar putea să fie nevoie să vă asumați și să vă asumați responsabilitatea pentru închiderea ușilor și legarea eventualelor capete libere. Luna Plină este o provocare, dar ai încredere că noi uși se vor deschide în cele din urmă!

Săgetător

Leul este un semn de foc, așa că îți vei descurca întotdeauna bine cu această energie. Te poți simți mai creativ și mai conectat la inima ta. Dacă ați căutat dragoste sau doar doriți să vă exersați mușchii creativi, sezonul Leului este momentul perfect pentru a face acest lucru!

Petrecerea timpului cu prietenii și petrecerea timpului pentru a vă juca vă va aduce, de asemenea, multă inspirație și bucurie, așa că faceți din asta o prioritate. Luna Nouă în Leu 28.7. poartă energie dulce și este momentul perfect pentru a face ceva care îți umple inima.

Energia curge în direcția gândurilor tale, așa că asigură-te că ești concentrat pe ceea ce îți dorești. Ai încredere în instinctele tale și lasă-ți inima să-ți fie ghid.

Capricornul

Lucrurile care au fost măturate sub covor sau uitate convenabil vor ieși la suprafață pentru curățare sub domnia Leului. Acesta va fi cel mai activ sub Luna plină în Vărsător pe 11 august. Tocmai sub această Lună plină veți putea face față acestor probleme nerezolvate.

Deși poate fi o provocare, a venit momentul și Universul va fi de partea ta, dându-ți o mână de ajutor în timp ce faci asta!

Nu renunța la această muncă, ci canalizează energia încrezătoare și curajoasă a Leului. Luna Nouă este un moment fantastic pentru a aborda probleme importante și a-ți acorda permisiunea de a fi creativ și de a te distra!

Vărsător

Leul stă vizavi de tine pe cercul zodiacal, așa că energia lui tinde să pună lucrurile în mișcare în jurul relațiilor tale și al oamenilor din jurul tău. Dacă vă întrebați dacă ar trebui să rămâneți sau să intrați într-o relație, Luna Plină în Vărsător pe 11 august. ar trebui să vă ofere răspunsurile pe care le căutați.

Pe măsură ce această Lună Plină cade în semnul tău, este posibil să o simți mai mult decât majoritatea. Această Lună Plină este, de asemenea, ultima dintr-o serie de trei Super Luni pe care le-am avut în ultimele luni – o fază din viața ta va fi încheiată.

Ai mai multă grijă de tine, de nevoile tale, de mâncarea pe care o consumi. Acesta este un sezon aglomerat pentru tine, așa că asigură-te că folosești câteva dintre energiile jucăușe ale Leului și odihnește-te!




Peşti

Pe 28 iulie, în aceeași zi cu Luna Nouă, Jupiter intră într-o stare retrogradă. Jupiter se află în Berbec din mai/mai 2022, dar înainte de asta Jupiter era în zodia ta! Pe măsură ce Jupiter călătorește retrograd, se va întoarce din nou în Pești, lăsând recompense generoase!

Gândiți-vă la Jupiter ca la planeta expansiunii. Oriunde vă concentrați energia, Jupiter o luminează, ajutându-vă să culegeți de două ori mai mult decât semănați.

Orice ai muncit din greu pentru a realiza este probabil să înflorească și să înflorească în lunile următoare, așa că nu te da bătut, continuă să mergi înainte și crede în timpul vieții tale! Este important cum vă gestionați timpul, faceți rutine de calitate și astfel obțineți mai mult!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel