Scriitorul fantomă al prințului Harry dezvăluie procesul din spatele memoriilor care au bătut recorduri

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Scriitorul fantomă al prințului Harry dezvăluie procesul din spatele memoriilor care au bătut recorduri
Scriitorul fantomă al prințului Harry dezvăluie procesul din spatele memoriilor care au bătut recorduri

Scriitorul fantomă din spatele cărții de memorii a Prințului Harry, "Spare", a dezvăluit modul în care cei doi s-au certat în timpul procesului de scriere a cărții și bucuria lui Harry de a putea, în sfârșit, să comunice direct cu publicul.

Memoriile explozive ale Ducelui de Sussex, publicate la începutul acestui an, au lansat o serie de acuzații incendiare la adresa membrilor familiei regale. Cartea a dezvăluit o serie de confruntări private între el și alți membri seniori ai familiei regale și a detaliat despărțirea sa extrem de mediatizată de familia regală în 2020. acum, scriitorul fantomă care a lucrat cu Prințul Harry la memorii a dezvăluit detalii despre acest proces, care a început în vara anului 2020.

Într-un articol de opinie pentru New Yorker, publicat luni, J. R. Moehringer scrie despre modul în care familia sa a fost hărțuită de presă după ce identitatea sa a fost dezvăluită și despre cum jurnaliștii au prezentat greșit anumite părți din povestea ducelui.

Moehringer începe prin a relata o ceartă cu Harry în timpul procesului de editare, când prințul a vrut să includă o replică inteligentă pe care o făcuse după ce niște colegi soldați au adus în discuție moartea mamei sale, prințesa Diana, în timpul unui exercițiu militar de antrenament. Prințul Harry a servit în armata britanică timp de 10 ani, efectuând două misiuni în Afganistan și retrăgându-se din serviciu în 2015.

Harry a dezvăluit că oamenii i-au pus mereu la îndoială intelectul și a considerat că pasajul va arăta că "și-a păstrat mințile", chiar și după ce a fost lovit cu picioarele, cu pumnii și privat de somn și mâncare, potrivit CNN.

Moehringer a ripostat, iar la un moment dat s-a temut că a mers prea departe. Dar apoi Harry "mi-a aruncat un zâmbet răutăcios", scrie Moehringer, înainte ca prințul să-i spună: "'Chiar îmi place să te fac să te agiți așa"."

A fost publicat "O replică la orice minciună"

Ideea că Harry a avut intenția de a respinge percepțiile publice apare din nou mai târziu în articolul lui Moehringer.

"Harry nu a putut scăpa de dorința ca "Spare" să fie o replică la fiecare minciună publicată vreodată despre el", scrie Moehringer, adăugând că "Harry visează la retractări nesfârșite".

Dar, înainte de a putea fi publicată cartea, cineva a dezvăluit identitatea lui Moehringer, ceea ce a dus la examinarea amănunțită a vieții sale și a relației sale cu Harry.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel