ScHoolboy Q își exprimă entuziasmul pentru revitalizarea scenei Hip-Hop din LA

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

ScHoolboy Q nu este străin de comentariile asupra stării actuale a hip-hop-ului. El folosește adesea contul său de Twitter pentru a-și exprima entuziasmul pentru proiectele viitoare.

La începutul acestui an, și-a exprimat entuziasmul pentru albumul recent lansat al lui Vince Staples, "Dark Times", înainte ca proiectul să fie chiar anunțat. Acum, el își arată din nou entuziasmul, de data aceasta pentru noul proiect anunțat al lui DJ Mustard. Albumul se numește "Faith Of A Mustard Seed" și nu are încă o dată oficială de lansare, dar este așteptat în această vară, scrie HNHH.

ScHoolboy Q Laudă Scena Hip-Hop din Los Angeles

În timp ce își împărtășea entuziasmul pentru noul album anunțat, Q a lăudat întreaga scenă hip-hop din Los Angeles. „Am auzit. Treaba asta e nebunie. LA va face din nou spectacol... LA e sus anul ăsta”, a scris el pe Twitter. Deși se referă în mod specific la anunțul albumului Mustard, este posibil ca și alți artiști mari din LA să se pregătească să lanseze muzică în acest an. Casa de discuri a lui Q, Top Dawg Entertainment, este bazată în LA și a promis la începutul acestui an că aproape toți artiștii din rosterul lor vor lansa noi proiecte. Aceasta s-a materializat deja, cu Q, SiR și Isaiah Rashad deschizând drumul cu noile lor albume. 

Predicțiile lui ScHoolboy Q pentru Hip-Hop-ul din LA

La începutul acestui an, ScHoolboy Q a lansat noul său album "Blue Lips". A fost primul său nou proiect din ultimii 5 ani, de la "CrasH Talk" din 2019, care a primit critici mixte. Noul album a fost întâmpinat cu reacții mult mai favorabile atât din partea fanilor, cât și a criticilor. Albumul include o varietate de colaboratori precum Rico Nasty, Ab-Soul, Freddie Gibbs, Lance Skiiiwalker, Childish Major și alții.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel