Scărlătescu: Mă feresc de Bontea și de Dumitrescu ca de DRACI/Noi nu suntem prieteni

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Scărlătescu: Mă feresc de Bontea și de Dumitrescu ca de DRACI/Noi nu suntem prieteni
Scărlătescu: Mă feresc de Bontea și de Dumitrescu ca de DRACI/Noi nu suntem prieteni

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre prietenia pe care o are cu Bontea și Dumitrescu.

"Îmi văd de bucătăriuța mea, de show-ul meu, mă feresc de Bontea și de Dumitrescu ca de draci, sunt călare pe mine tot timpul. Sunt singurii mei inamici veritabili. Noi nu suntem prieteni, eu încă n-am ieșit cu Bontea și cu Dumitrescu la o bere, suntem mai mult decât prieteni, relația noastră s-a dus într-o altă dimensiune, suntem un fel de frați, dar nu m-aș da la o parte de a da un cap în gură niciodată, dacă e vorba de bucătărie. Când ne văd oamenii că ne certăm pe farfuriile alea, noi nu suntem actori, nu am cum să joc supărarea.

A fost o fază. Bontea venea cu mașina lui mă lua de acasă, mergeam la platou, că eram în drum, mă lua de la platou, mă lăsa acasă și cam 10 zile n-am vorbit deloc, dar deloc, deși mă lua cu mașina. E un haos total acolo, dar n-aș putea mâine să fac un show de bucătărie și să nu-i văd pe ei doi în față.

Ei nici măcar politică nu știu să facă, la ei frăția este de când s-au cunoscut ei doi și mă atacă pe mine. Acum foarte mult timp, prima dată când am cunoscut-o pe Mona Segal mi-a zis că o să fiu cel mai iubit bucătar din țara asta, și n-am crezut-o.  Bontea și Dumitrescu au fost atenți și de atunci cred că le-a rămas în cap, de atunci ei doi fac front în fața mea.

Am avut moment când am intrat cu ei doi în metrou și veneau oamenii la mine că vor poză și ziceam:"Păi cu ei doi, nu?" și-mi răspundeau "Mnu.." De ce? Pentru că eu am ieșit în piață, am făcut festival, eu n-am o problemă să mă cert cu ei", a povestit Chef Scărlătescu la un podcast.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel