Scântei între Oana Roman și Marius Elisei: „Nu mai vreau să am legătură cu această fată”; „îi mulțumesc public”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Oana Roman, sursa instagram
Oana Roman, sursa instagram

După zece ani de relație, Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio. Iar de data aceasta, cel mai probabil separarea va avea loc în toată regula, nu ca în 2021 când au divorțat, dar s-au împăcat la scurt timp.

 

„E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu această fată. Nu mai locuiesc cu ea.”, a spus Marius Elisei.

„Vreau să îi mulțumesc public pentru că, deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată”, a scris Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman a fost foarte deschisă cu fanii săi din mediul online și le-a spus acestora ce s-a întâmplat între ea și Marius Elisei. 

„Este un lucru pe care nu l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața. Vedem lucrurile total diferit.

Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură cu toate pe cap. Trebuie să am grijă și de copil, și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e.

El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot. Cum am scris și în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui”, a spus Oana Roman.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel