Scandal uriaș în show biz-ul american. O anchetă a revistei Rolling Stone scoate la lumină abuzurile lui Jimmy Fallon

Stella Soare | Dată: 09 sep 2023, 08:05 | Categorie: Știri
Jimmy Fallon
Jimmy Fallon

În urma unei investigații realizate de revista Rolling Stone despre mediul de lucru de la The Tonight Show, Jimmy Fallon, prezentatorul talk-show-ului și showrunnerul Chris Miller s-au adresat angajaților în cadrul unui apel Zoom, joi seară.

Rolling Stone a vorbit cu doi angajați actuali și 14 foști angajați care au declarat că modul haotic de comportament al lui Fallon, schimbările permanente ale echipelor de conducere ale emisiunii, au favorizat un mediu de lucru nesănătos. Unii angajați spun că sănătatea lor mintală a fost afectată de presupusele lor experiențe și mulți dintre ei spun că au făcut plângeri la resurse umane. 

Doi angajați care au fost prezenți la întâlnire spun că Fallon și-a cerut scuze și a spus că nu a intenționat să "creeze o astfel de atmosferă pentru emisiune". 

"Este jenant și mă simt foarte prost", ar fi spus Fallon angajaților. "Îmi pare rău dacă v-am făcut să vă simțiți prost voi, familia și prietenii voștri... Mă simt atât de prost încât nici nu pot să vă spun".

Potrivit angajaților, care spun că mesajul prezentatorului talk-show-ului "părea destul de sincer", Fallon a recunoscut, de asemenea, numărul mare de schimbări pe care The Tonight Show l-a avut în ceea ce privește realizatorii săi. Aceștia spun că Fallon a subliniat că actualul showrunner Chris Miller este "un mare lider" și că nu va pleca nicăieri.

"Vreau ca emisiunea să fie amuzantă, [ar trebui] să fie inclusiv pentru toată lumea", a spus Fallon, potrivit angajaților. "Ar trebui să fie cel mai bun show".

Reprezentanții lui Fallon și ai NBC nu au răspuns solicitării de comentarii. Un purtător de cuvânt al NBC a declarat că: "Suntem incredibil de mândri de The Tonight Show, iar asigurarea unui mediu de lucru respectuos este o prioritate absolută", a spus reprezentatul postului TV care a mai adăugat: "Ca în orice loc de muncă, am avut angajați care au ridicat probleme; acestea au fost investigate și s-au luat măsuri acolo unde a fost cazul. Așa cum se întâmplă întotdeauna, încurajăm angajații care consideră că au experimentat sau observat un comportament incompatibil cu politicile noastre să își raporteze îngrijorările, astfel încât să le putem aborda în mod corespunzător."

Pe parcursul realizării reportajului, Rolling Stone a contactat mai mult de 80 de angajați ai Tonight Show, atât din trecut cât și din prezent - inclusiv pe cei nouă showrunneri ai programului din 2014.  Deși mulți dintre ei au lăudat imensul talent comic al lui Fallon, niciunul nu a fost de acord să vorbească în mod oficial sau nu a avut lucruri pozitive de spus despre munca la The Tonight Show. 

După publicarea articolului din Rolling Stone, un anonim "angajat actual al emisiunii" a declarat pentru revista People că Fallon a fost "super comunicativ" și "un tip foarte, foarte pozitiv".

Actualul showrunner Chris Miller , care nu a răspuns solicitărilor de comentarii ale Rolling Stone cu privire la articolul original despre mediul din spatele scenei de la The Tonight Show, a trimis, de asemenea, un e-mail angajaților joi dimineață. 

"Am vrut să vă fac pe toți conștienți de un articol online care tocmai a apărut pe rollingstone.com și care include acuzații din trecut privind comportamente nepotrivite în cadrul emisiunii", a scris Miller în e-mail. 

"Deși știu că reporterul a luat legătura cu mulți dintre voi înainte ca articolul să apară, nu cred că ceea ce este scris reflectă cultura generală a echipei noastre extraordinare cu care sunt atât de norocos și mândru să lucrez în fiecare zi. Locul descris în articol nu este locul pe care îl cunosc eu. Cu toate acestea, este dezamăgitor să văd ceva publicat care nu surprinde mediul pozitiv și incluziv pe care cred că l-am creat împreună."

În e-mail, Miller i-a încurajat, de asemenea, pe angajați să îi transmită orice îngrijorare pe care ar putea să o aibă atât lui cât și managerilor lor sau departamentului de resurse umane.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience