SCANDAL la Survivor: Un gen de babă frustrată, de întinerit nu mai poate

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
SCANDAL la Survivor: Un gen de babă frustrată, de întinerit nu mai poate
SCANDAL la Survivor: Un gen de babă frustrată, de întinerit nu mai poate

Maria Lungu a reușit să se facă remarcată în rândul colegilor. Și-a impus punctul de vedere încă din prima zi în care a ajuns pe insulă, însă, tonul și modul în care a făcut-o i-au deranjat destul de tare pe războinici.

Primul conflict l-a avut cu a ei colegă Codruța. Maria s-a arătat deranjată de faptul că profesoara de educație fizică i-a spus să o ajute, în timp ce pregătea mâncare pentru un alt coleg. O discuție mai aprinsă a pornit imediat între cele două, iar la testimoniale, blondina a făcut declarații dure despre colega sa.

„Mie Codruța mi se pare așa, un gen de babă, care e frustrată la 50 de ani că e bătrână, adică nu mai are încotro. Tre să fie babă, că de întinerit nu mai poate. Până la urmă nici nu mă impresionează, așa ca și caracter. Nu m-aș certa cu ea. E bătrână, are copii, are familie, să-și caute de treaba ei, eu îi am pe ăștia – Robert, Daria. Cu ăștia mă joc eu”, a declarat Maria.

Cu câți bani va pleca acasă câștigătorul „Survivor România 2023”

Cei 24 de concurenți au dat startul luptei pentru marele premiu. Atât Războinicii, cât și Faimoșii sunt pregătiți să își petreacă 6 luni în junglă și să se confrunte cu cele mai mari provocări pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

Fie că sunt celebrități sau români de rând, fiecare își dorește să se afirme și să dea tot ce e mai bun pentru a intra în posesia cecului. Ei bine, una dintre întrebările care au stat pe buzele fanilor emisiunii a fost legată de banii pe care îi va primi câștigătorul acestui sezon. Mai exact, cu câți bani va pleca acasă. Premiul va fi tot de 100.000 de euro, la fel ca în sezonul trecut.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel