SCANDAL într-una dintre cele mai cunoscute familii din lume. Cuvintele dure au fost aruncate pe internet

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 05 ian 2023, 11:59 | Categorie: Știri
SCANDAL într-una dintre cele mai cunoscute familii din lume. Cuvintele dure au fost aruncate pe internet / FOTO: Instagram
SCANDAL într-una dintre cele mai cunoscute familii din lume. Cuvintele dure au fost aruncate pe internet / FOTO: Instagram

Kelly Osbourne s-a supărat groaznic după ce mama ei, Sharon Osbourne, a dezvăluit că a dat naștere primului ei copil cu iubitul ei, Sid Wilson - și a dezvăluit și numele acestuia

Vedeta a născut primul ei copil, un băiat, cu Sid Wilson, muzicianul de la Slipknot, și a părut să fie furioasă că cei mai apropiați și mai apropiați au spus totul despre noua ei bucurie.

Sharon a dezvăluit acest lucru în timpul unei apariții în cadrul emisiunii britanice de chat, The Talk, dezvăluind că numele băiețelului este Sidney, aparent după numele tatălui său.

Luând la povestea ei de Instagram, Kelly, 38 de ani, a postat textul: "Nu sunt pregătită să îl împart cu lumea. Nu este locul nimănui altcuiva decât al meu să împărtășesc informații despre copilul meu".

Sharon, bunica a cinci copii, în vârstă de 70 de ani, a declarat marți, zâmbind, că și Kelly și nepotul ei "se descurcă foarte bine, foarte bine. Nu lasă să scape în presă o poză cu el și sunt atât de mândră de ea".

Aceasta nu este prima dată când unul dintre părinții lui Kelly scapă detalii despre fiul ei.

În ciuda faptului că a încercat să păstreze secretul cu privire la sexul bebelușului în timpul sarcinii, tatăl ei, Ozzy Osbourne, a avut mari probleme în a păstra această informație privată.

Fosta prezentatoare de la Fashion Police a adăugat că tatăl ei, Ozzy, în vârstă de 73 de ani, a reușit chiar să planteze accidental vestea în presă.

"Dacă te uiți într-unul dintre interviurile lui, vei găsi răspunsurile", a spus Kelly despre tatăl ei. "Chiar dacă eu nu spun nimic! 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite