Saveta Bogdan, victima invidiilor: ”E vorba de colegi, au scris urât de mine”. Ce spune artista despre Elena Merișoreanu

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook
Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook

Saveta Bogdan spune că are foarte mulți dușmani în domeniul muzical, datorită succesului de care se bucură.

Saveta Bogdan a vorbit despre invidiile din domeniul muzical, care o urmăresc la orice pas. Artista este înconjurată numai de dușmani, după cum declară chiar ea, care sunt foarte invidioși pe succesul ei muzical și pentru faptul că a rezistat pe scenă timp de 60 de ani. 

„Am avut Festivalul Național Saveta Bogdan pe 18 iunie, ediția a patra, și știu că am avut foarte mulți dușmani, au fost invidioși toți, dar eu iert, îi iert. Am simțit după telefoanele care s-au dat, după vorbele care se spuneau. E vorba de colegi, au scris urât pe Facebook, pe mine nu mă deranjează, să scrie cât de urât vor ei. Înseamnă că sunt o persoană importantă dacă fac asta, au o temere de mine și înseamnă că n-au ajuns la sufletul omului și atunci caută ă mă sape pe mine, să mai iasă și ei de la naftalină, să mai vorbească lumea și de ei. Eu nu am vorbit pe nimeni de rău niciodată și nici nu o să vorbesc. Am foarte mulți dușmani și chestia asta ne deranjează, pentru că nu le fac niciun rău.”, a spus Saveta Bogdan în exclusivitate pentru Spectacola.

„Nu vreau să dau nume”

Chiar dacă spune că aceste persoane sunt foarte multe, Saveta Bogdan nu a vrut să dea și câteva nume, din cauza faptului că este vorba despre prea multe persoane și ar putea uita pe cineva.

„Nu vreau să dau nume, pentru că sunt prea mulți (râde) și s-ar supăra unii pe alții, că am vorbit numai de unii. Dar am foarte mulți și îi rog să trăiască, să fie sănătoși și să mă vadă că rezist și că sunt tot pe primul loc, așa cum mă consideră ei. Ei așa spun, că doar eu sunt la televizor, că nu mai încape nimeni de mine. Păi dacă mă cheamă, de ce să nu mă duc, m-au chemat și astăzi și m-am sculat la ora 4, păi ei de ce nu se scoală? Eu îl rog pe Dumnezeu să le dea ocupație, să nu mai aibă grija mea.”, a mai mărturisit cântăreața.

Ce spune Saveta Bogdan despre Elena Merișoreanu

Deși are foarte mulți dușmani în acest domeniu, Saveta Bogdan spune că există și câteva soliste cu care se înțelege bine. Totuși, nici aici nu este vorba despre prietenii.

„Eu mă înțeleg cu toată lumea bine din domeniu, dar nu mai am prieteni, pentru că în muzică nu se pot face prietenii. Cel mai mult mă înțeleg cu Elena Merișoreanu, Ionica Voiculeț. Mă înțeleg bine cu toată lumea, mai ales cu cei tineri, pe care vreau să îi ajut. Sunt de acord ca tineretul să-mi cânte toate piesele, să meargă folclorul în continuare, pentru că asta e zestrea noastră.”, a spus îndrăgita artistă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel