Săptămâna chinezească la Lidl: Mașina electrică ”la ofertă” - Elaris Finn

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Germanii de la Lidl vând și mașini electrice chinezești.

Nu este prima dată când retailerul are asemenea inițiative.

Lidl are obiceiul de a pune la vânzare mașini, iar acest lucru se aplică în special pieței germane. Așa că, dacă trăiești în Germania, acum poți cumpăra mașina electrică Elaris Finn din lanțul de supermarketuri.

Mașina chinezească poate fi cumpărată cu 20.330 de euro sau poți să plătești un abonament lunar de 269 de euro, la care se aplică un discount de 47 de euro dacă ești client fidel Lidl. Încărcarea este gratuită.

Lidl a fost unul dintre primele supermarketuri care a oferit încărcare gratuită pentru clienții din Germania.

Politica s-a dovedit a fi atât de reușită încât lanțul german a fost nevoit să-și reducă puterea de la 50 la 25 kW. Mulți șoferi își încărcau doar mașinile electrice și nici nu mai intrau în magazine.

Mai multe despre Elaris Finn

Este o mașină electrică derivată din mașina chinezească Zotye Zhima E30. Are doar 2,87 metri lungime și are două locuri. Motorul electric ajunge la 48 CP, ceea ce este suficient pentru 115 km/h. Bateria are o capacitate de 32 kWh, suficientă pentru o autonomie de 200 de kilometri.

Elaris Finn este echipat cu aer condiționat, cruise control, navigație... Încărcarea până la 100% durează o oră cu un încărcător de 30 kW DC. Încărcarea cu o priză clasică durează aproximativ cinci ore.

În interior, există un ecran tactil mare de 12,3 inchi în centrul tabloului de bord. Grupul de instrumente este, de asemenea, digital. Dotarea include faruri LED.

La noi, cel puțin în acest moment, lanțul internațional german nu a oferit încă nicio mașină, nici spre vânzare, nici spre închiriere

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel