Sanda Ladoși, impresionată peste măsură de Africa de Sud: „Mi-ar fi plăcut să locuiesc acolo. Nu am cuvinte suficiente să descriu locul”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sanda Ladoși, captură video Youtube/ La Măruță
Sanda Ladoși, captură video Youtube/ La Măruță

Sanda Ladoși a dezvăluit care este țara în care și-ar dori să locuiască, în afară de România.

Sanda Ladoși a călătorit în întreaga lume, datorită carierei pe care o are. Este una dintre cele mai populare artiste din România, motiv pentru care concertele internaționale sunt și ele la ordinea zilei. Acest lucru este savurat din plin de artista care spune că, în acest fel, a reușit să vadă niște țări minunate din întreaga lume. Cu toate acestea, Africa de Sud face parte, de departe, din topul preferințelor acesteia, motiv pentru care Sanda Ladoși spune că s-ar fi mutat chiar acolo, dacă nu ar fi îndrăgit atât de mult țara natală. 

„M-am plimbat mult în lumea asta, am avut șansa să îmbin utilul cu plăcutul, am văzut și extreme, dar și lucruri apropiate țării noastre, dar ceva ce m-a marcat în mod special, prima dată am avut sentimentul că aș rămâne acolo, deși niciodată nu a fost o idee de-a mea să plec din țară, dar a fost o nostalgie așa, mi-ar fi plăcut să locuiesc acolo, în contextul ăla, în momentul respectiv, în Africa de Sud. Sun City a fost splendid, un loc desprins din rai, am trăit o experiență extraordinară acolo.”, a declarat Sanda Ladoși, în exclusivitate pentru Spectacola

„Trebuie să mergi să vezi ce se întâmplă acolo”

Vedeta nu poate exprima în cuvinte ce a impresionat-o în acel loc, motiv pentru care spune că doar dacă vezi cu proprii ochi frumusețea locală, poți înțelege despre ce este vorba.

„M-a impresionat locul, trebuie să mergi să vezi ce se întâmplă acolo, ca să înțelegi. E foarte greu să spun, pentru că e vorba de trăirile locului. De la prima seară când a apărut luna atât de aproape de pământ, pentru că m-am șocat, e o minge imensă aproape de tine, e șocantă poziția lunii față de pământ, până la vegetație, ce au putut construi acolo dintr-un deșert. Au făcut un loc unde se trăiește la un lux exorbitant. Sun City este locul unde s-au desfășurat de foarte multe ori Miss Word, este un loc splendid. Nu am cuvinte suficiente să descriu locul.”, a continuat artista.

Sanda Ladoși se consideră a fi o norocoasă

Solista consideră că artiștii au un mare avantaj, datorită faptului că au posibilitatea de a-și face meseria, dar și de a călători în lumea largă, în același timp. Mai mult, Sanda Ladoși spune că nu obișnuiește să călătorească doar în locurile turistice, pe care toată lumea le alege, de regulă, ci în cele frecventate de localnici, pentru a cunoaște mai bine tradițiile și obiceiurile zonei. 

„Nu am văzut toată lumea asta, ca să zic că s-au terminat vizitele, dar am văzut foarte multe locuri. Am avut șansa asta de a-mi face meseria și, în același timp, să vizitez locuri, ceea ce nu e la îndemâna oricui și este extraordinar. Îți faci și treaba și ai și posibilitatea să fii ghidat, să fii dus în locurile cele mai bune, să vezi locurile cele mai importante, dar și pe cele mai puțin importante, pentru că una este când mergi turist cu un traseu stabilit și alta este să fii cu oamenii locului, care te duc în locuri mai puțin turistice, unde sunt localnici și asta e o șansă în plus, zic eu.”, a mai spus ea pentru Spectacola.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel