Sabrina Carpenter a mințit despre relația sa cu un rockstar

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Instagram @sabrinacarpenter
Foto: Instagram @sabrinacarpenter

Sabrina Carpenter obișnuia să mintă și să spună că este înrudită cu un anumit star rock clasic. Ea a spus că starul a compus o melodie care a însemnat mult pentru părinții ei.

Fosta actriță Disney transformată în cântăreață, Sabrina Carpenter, devine tot mai populară datorită muzicii sale extraordinare. Carpenter obișnuia să mintă și să spună că este înrudită cu un anumit star rock clasic. Ea a dezvăluit că acest star a creat o melodie care a însemnat mult pentru părinții ei. Notabil, melodia în cauză a fost inițial concepută ca un jingle pentru o bancă, scrie Showbiz Cheatsheet.

Sabrina Carpenter adoră versurile pline de speranță ale acestui cântec rock clasic

Într-un interviu din 2018 pentru Teen Vogue, fosta vedetă Disney a spus că este o mare fană a piesei „We’ve Only Just Begun” a trupei The Carpenters. „Întotdeauna am vrut să le spun oamenilor că suntem înrudiți pentru că nu aveam alt răspuns pentru unde mi-am luat vocea sau de unde am început să cânt, așa că mereu spuneam, știți, The Carpenters”, a declarat cântăreața. „Vocea lui Karen Carpenter a avut mereu un impact uriaș asupra vieții mele, iar aceasta nu este singura melodie de la ei pe care o iubesc, dar este o melodie specială pentru mine pentru că este melodia părinților mei.”

Cântăreața a dezvăluit și un alt motiv pentru care „We’ve Only Just Begun” îi vorbește. „Este doar melodia, este atât de melancolică în același timp cu faptul că este atât de frumoasă și plină de speranță pentru că spune că abia am început,” a spus ea. O parte din ceea ce face această piesă atât de grozavă este că include unele dintre cele mai emoționante versuri ale trupei The Carpenters.

Cum a trecut „We’ve Only Just Begun” de la un jingle comercial la un cântec rock clasic

Astăzi, „We’ve Only Just Begun” este adesea văzut ca o operă de artă. Este fascinant pentru că a început ca ceva ce nu era foarte artistic: un jingle comercial. Melodia a fost co-scrisă de Paul Williams, autorul unor hituri precum „Evergreen (Love Theme from A Star Is Born)” a Barbrei Streisand și „Just an Old Fashioned Love Song” a trupei Three Dog Night. Într-un interviu din 2020 pentru American Songwriter, Williams a spus că melodia a început ca un jingle comercial pentru Crocker Bank. Williams nu a considerat originile piesei ca fiind foarte romantice.

„We’ve Only Just Begun” trebuia să nareze viețile unui cuplu tânăr. Williams nu și-a imaginat că cineva ar dori să o înregistreze, dar The Carpenters au lansat versiunea lor ca single. Rămâne una dintre cele mai îndrăgite melodii ale lor. The Carpenters știau cum să transforme sentimentalismul în artă așa cum puține alte trupe puteau.

Gusturile muzicale ale Sabrinei Carpenter se extind dincolo de rockul clasic

În interviul său pentru Teen Vogue, Carpenter a inclus „We’ve Only Just Begun” de la The Carpenters pe o listă de redare cu piesele care i-au definit viața. Alte melodii de pe listă includeau „Beautiful” de Christina Aguilera, „Rocky Raccoon” de The Beatles, „The End of the World” de Skeeter Davis și „Dancing Queen” de ABBA. Gusturile ei sunt cu siguranță eclectice!

„Aceasta este lista de redare a vieții mele,” a spus ea. „Toate aceste melodii reprezintă cumva o perioadă diferită din viața mea din trecut, viața mea din prezent, probabil și din viitor. Sper că vă place lista mea de redare.”

„Sper să o ascultați,” a spus ea. „Și sper că vă place. Am spus asta deja, am spus asta de două ori. Bine, mă duc acasă acum.”

Ar trebui să asculți „We’ve Only Just Begun” de la The Carpenters. Probabil că îți va plăcea!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel