S-a terminat războiul? Britney Spears, controverse și dragoste în mesajele online

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Britney Spears, Facebook
Sursa: Britney Spears, Facebook

Britney Spears a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, declarând că îi este dor de familie, la o săptămână după ce a acuzat-o pe mama ei că a orchestrat un incident menit să atragă atenția presei.

Mesajul vine în contextul unei relații tensionate cu familia, în special cu mama sa, Lynne Spears. Britney a postat un mesaj pe Instagram susținând că mama ei a fost implicată într-o situație care a făcut-o să apară pe prima pagină a ziarelor.

Cu toate acestea, la o săptămână distanță, tonul ei s-a schimbat. Britney a distribuit o fotografie postată de sora ei, Jamie Lynn, în care mama lor, Lynne, stă la o masă cu nepoatele cântăreței (a doua poză/swipe la dreapta).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

"Cu toții avem probleme cu familia", a scris Britney, "dar, Doamne, nu te poate împiedica să-i iubești". "Postez această poză pentru că familia mea este foarte frumoasă și mi-e dor de ea", a continuat ea.

"Nu sunt în poza asta, dar simt că sunt", a adăugat Britney, cu o notă de umor subtil. Mesajul se încheie cu o glumă despre tendința ei de a se regăsi așezată la masa copiilor în cadrul evenimentelor. "Cele mai luxoase cine, întotdeauna mă regăsesc exact așa, stând în spate, cu copiii!", a scris ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel