S-a aflat MOTIVUL despărțirii lui Djokovic de antrenor: Marian Vajda l-a sfătuit să se VACCINEZE. ”A fost unul dintre motive”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
Foto: Novak Djokovic, Marian Vajda
Foto: Novak Djokovic, Marian Vajda

Daniel Müksch, autorul biografiei lui Novak Djokovic, a dezvăluit totul.

Daniel Müksch a discutat cu jurnaliștii de la publicația germană Sport1 despre aspectele mai puțin cunoscute legate de viața sportivă și extrasportivă a jucătorului sârb.

Printre altele, autorul biografiei lui Nole s-a referit și la încetarea cooperării celui mai bun tenismen din lume cu antrenorul slovac Marian Vajda.

"A fost foarte multă emoție când am spus la Servus TV că Novak se gândește să se vaccineze. După aceea a urmat o „mini-furtună” de mesaje, primite pe Twitter de la fanii lui Novak. Au crezut că cineva încearcă să saboteze totul și că Djoker nu se va vaccina niciodată. Două săptămâni mai târziu, a urmat un interviu cu BBC, în care Djokovic a spus că preferă să nu primească vaccinul și că este gata să renunțe să participe la turnee.

Multă lume a scris atunci că totul a fost inventat, dar nu a fost așa. Știu că acesta (vaccinarea n.r.) a fost unul dintre motivele pentru care Marian Vajda și Djokovic au întrerupt colaborarea. Acest aspect a fost intens discutat și Vajda a văzut altfel problema vaccinării. Îl sfătuise cu tărie să se vaccineze.

Nu am putut să scriu sau să citez (în biografie n.r.) tot ce mi-au spus cei din cercul de cunoscuți ai lui Nole. Toți cei care au lucrat cu Djokovic au o clauză de confidențialitate", a spus Muksch.

La începutul lunii martie, Djokovic a anunțat că și-a încheiat oficial colaborarea de lungă durată cu antrenorul care l-a însoțit în drumul spre câștigarea fiecăruia dintre cele 20 de titluri de Grand Slam ale sale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel