Ryan Gosling și Mikey Day, omagiu hilar: Beavis și Butt-Head preiau covorul roșu al unui nou film

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Saturday Night Live
Sursa: captură Youtube Saturday Night Live

Ryan Gosling și Mikey Day au adus o notă neașteptată de comedie la premiera filmului "The Fall Guy", apărând ca personajele animate iconice Beavis și Butt-Head.

După ce a defilat inițial pe covorul roșu într-un costum elegant verde mentă, Gosling a dispărut temporar, lăsând-o pe colega sa de distribuție din "The Fall Guy", Emily Blunt, și restul echipei să dea interviuri. La revenirea sa, transformat complet, Gosling, purtând un nas protetic, o perucă blondă și tricoul emblematic "Death Rock" al lui Beavis, a fost însoțit de Butt-Head (interpretat de Mikey Day).

Apariția lor a fost o parodie a personajelor animate din emisiunea "Saturday Night Live" din 13 aprilie.

"The Fall Guy" îl prezintă pe Gosling în rolul lui Colt Seavers, un cascador care îl caută pe un star de cinema dispărut pentru care a fost dublură. Comedia de acțiune, regizată de David Leitch, are în distribuție o echipă fantastică, incluzând-o pe Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson, Stephanie Hsu, Winston Duke, Teresa Palmer și Hannah Waddingham.

O scenă memorabilă din film îl prezintă pe Colt plângând în mașina sa în timp ce ascultă melodia "All Too Well" a lui Taylor Swift. Gosling a mărturisit că piesa are "un loc special în inima lui".

"Cred că am plâns prea mult", a glumit Gosling despre scenă. "Emily Blunt mi-a spus că e prea mult".

"The Fall Guy" va ajunge în cinematografele americane vineri, 3 mai.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel