Ryan Gosling a fost aproape să rateze momentul iconic de la Oscaruri cu melodia "I'm Just Ken"

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Social
ryan gosling
ryan gosling

Ryan Gosling a mărturisit recent la emisiunea „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” că a refuzat inițial melodia „I'm Just Ken” din filmul „Barbie”. Actorul a declarat: „100% nu.”

Până la urmă, Gosling și-a schimbat părerea, recunoscând totuși că ezitarea sa inițială s-a datorat faptului că „sunt multe moduri în care lucrurile puteau merge prost”. Transformarea lui Gosling într-un star pop a devenit însă unul dintre cele mai memorabile momente din istoria recentă a Oscarurilor. Totul - de la costumul roz și pălăria de cowboy până la invitații speciali Slash, Wolfgang Van Halen și Mark Ronson - a funcționat perfect, relatează Rolling Stone.

Când „I'm Just Ken” a fost nominalizată la categoria Cea mai bună melodie originală, curiozitatea a crescut cu privire la participarea lui Gosling la ceremonia Oscarurilor, respectând tradiția interpretării tuturor melodiilor nominalizate. În timpul repetițiilor, fiicele actorului, în vârstă de șapte și nouă ani, i s-au alăturat pe platou. „Interesul lor pentru Barbie și lipsa lor de interes pentru Ken au fost cumva punctul de pornire al tuturor”, a spus Gosling. „A fost cu adevărat un efort de echipă. Ele au fost pe filmări și au venit pe platou când am filmat numărul. Dar pentru ele, o mare parte din asta nu are context. A fost doar o chestiune de urme false de autobronzant prin casă.”

 

Până când a urcat pe scenă, a dezvăluit actorul, și-a dat seama că fiicele sale „știu toată coregrafia mai bine decât mine”.

În timpul Oscarurilor din 2024, Gosling se afla deja în campania promoțională pentru următorul său film, „The Fall Guy”. Părul nu mai era blond platinat și revenise la haine adevărate, nu doar la costum de baie și vest fără cămașă pe dedesubt. În plus, își rezolvase în sfârșit rivalitatea cu actrița Emily Blunt, colega sa din „The Fall Guy”. Dar când a venit momentul să își reia rolul hilar și haotic din „Barbie”, fiicele sale au remarcat: „Tati o ia pe Barbie din nou.”

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel