Ruxi, în lacrimi la Bravo, ai stil!. Care a fost visul vedetei și de ce nu l-a putut urma: „Nu îi păsa nimănui”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Ruxi, captură video Kanal D
Ruxi, captură video Kanal D

Ruxi a dezvăluit, în lacrimi, că nu și-a putut urma visul din copilărie.

Roxana Erdei sau Ruxi, așa cum este cunoscută publicului, este Social Media Influencer, regizor, scenarist și actor, își creează propriul conținut online, fiind în topul celor mai urmăriți comedianți din Social Media. 

Ruxi a trecut de semifinala „Bravo, ai stil! Celebrities” și se pregătește de finală. Concurenta pasionată de modă spune că a dat totul și că nu se bucură deocamdată de victorie, pentru că atenția ei este pe marea finală. 

"Eu sunt genul de om căruia îi vine greu să se bucure de momentul ăla de atunci cand știu că urmează ceva mai greu după câstigul ăla și atunci mă gândesc la ce urmează și vai ce vine.

M-a luat anxietatea când mă gândesc că vine Finala. Nu am putut să mă bucur de Semifinală din cauză că mă gandesc la Finală. De jumatate de an trăiesc pentru Bravo, ai stil! Viața mea a fost numai Bravo, ai stil! în ultimele 6 luni, nimic altceva în afară de dormit. Totul a fost Bravo, ai stil! M-am implicat foarte mult. Alegerea a fost a mea să mă implic. Am muncit foarte mult și sunt mândră de mine că am reușit să fac chestia asta”, a spus Ruxi în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”!, de la Kanal D.

Ruxi: Nu exista că ai voie să visezi

Mai mult, vedeta spune că emisiunea  „Bravo, ai stil! Celebrities” a ajutat-o să își redescopere pasionea pentru modă. Ruxi a fost pasionată de desen și stilul vestimentar, încă de mică, însă nu a fost încurajată să urmeze o carieră artistică în acest sens. 

„Sunt foarte mândră când mă uit în spate și îmi aduc aminte de toate momentele și tot ce am muncit, da. M-am descoperit foarte mult pe partea asta stilistică și mereu mi-au placut hainele, dar niciodată n-a crezut nimeni în talentul meu. De mică voiam să fac asta, dar pe vremea noastră, nu exista că ai voie să visezi. Muzica era singurul lucru care mă scotea din vibe-ul ăla. Mă uitam la MTV și îmi dădea șansa să visez. Doamne, ce proastă sunt...pe vremea aia nu exista să vină cineva să te încurajeze. Desenam când eram mică, dar . Îmi doresc să văd unde pot să duc în domeniul ăsta.”,  a mai spus Ruxi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel