RUNE 3 - 9 octombrie 2022? Voropchievici: Vine uraganul

Ioana Dinu | Dată: 03 oct 2022, 08:56 | Categorie: Lifestyle
rune
rune

Multă lume a căutat pe Internet, în weekend, „RUNE 3 - 9 octombrie 2022”.

Runele nu au apărut. Mai exact, emisiunea „Adevăruri ascunse” nu a mai fost difuzată. Oamenii pasionați de astrologie l-au întrebat pe numerologul Mihai Voropchievici ce s-a întâmplat. Răspunsul său a fost ambiguu: „Vine uraganul”.

„Cred ca doar cu pozele va mai intalniti in curand....”, a mai scris el distribuind o poză din cadrul emisiunii în care apărea în fiecare sâmbătă.

„Si cand te gandesti ca Adevarurile ascunse erau urmarite de 378 000 de oameni... Ce emisiuni au aceasta cifra la urmaritori??”, a mai scris numerologul.

Mihai Voropchievici nu a făcut alte precizări privind „absența” runelor. 

VEZI ȘI: Horoscop, luni, 3 octombrie 2022

Horoscop zilnic. Mercur este în mers direct. 

Să ne reamintim că Mercur și-a oprit retrogradarea. Chiar dacă este în mers direct, trebuie precizat că opoziția cu Neptun este încă activă. Acest fapt va cauza destule neînțelegeri, atât la nivel micro, cât și la nivel macro. Ar fi bine să nu îi învinovățim doar pe ceilalți. Este posibil ca și noi să purtăm o parte din vină. Luna tranzitează semnul Capricornului, deci vom fi destul de serioși și taciturni. 

Berbec

La serviciu se întâmplă unele evenimente care nu îți convin, dar nu ai nicio putere. Trebuie doar să ai grijă la decizii. 

Taur

Careul Saturn-Uranus este încă activ și se efectele lui se răsfrâng asupra ta. Te vei simți blocat într-un domeniu al vieții. 

Gemeni

Îți va fi greu să iei decizii. Știi ce vrei, dar nu poți hotărî în ce mod să îți urmezi planurile. Și astfel te vei stresa enorm de mult. 

Rac

Parcă oamenii din jurul tău sunt prea reci sau neînțelegători. Evită să le spui cuvinte pe care s-ar putea să le regreți pe urmă. 

Leu

Îngrijorarea referitoare la situația financiară îți ține mintea ocupată. La serviciu, te zbați prea mult pentru orice nimic. 

Fecioară

Vei corecta orice greșeală. Aproape că e mai important să faci asta decât să cauți soluție. Nu neglija deloc pauzele!

Balanță

Carisma îți aduce multe beneficii. Dar încearcă să nu îți faci tot felul de scenarii pentru că nu ai deloc o minte limpede. 

Scorpion

Pleci la drum cu un plan în minte și te trezești că te apuci de cu totul și cu totul altceva. Astăzi va trebui să te adaptezi. 

Săgetător

Astrele te încurajează să îți schimbi atitudinea față de persoanele cu autoritate din viața ta. Verfică absolut orice informație. 

Capricorn

Luna îți tranzitează semnul, deci te vei confrunta cu mai multe emoții. Recomandabil ar fi să nu fugi deloc de acestea. 

Vărsător

Nu este o zi în care controlul să fie la tine. Cel mai bine ar fi să lași lucrurile să se înâmple de la sine și să îți vezi de viață. 

Pești

Oamenii apropiați vor acționa total diferit de cum te-ai fi așteptat. Dar îți dai seama că este dreptul fiecăruia să fie așa cum își dorește. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite