Rugămintea lui George Clooney către actorii greviști de la Hollywood

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
George Clooney / Foto: Courtney / Flickr
George Clooney / Foto: Courtney / Flickr

Actorul George Clooney, recompensat cu Oscar, a îndemnat vineri studiourile de la Hollywood să revină la masa negocierilor cu actorii grevişti pentru a încerca să rezolve diferendele referitoare la un nou contract de muncă, informează Reuters.

Negocierile dintre studiouri şi sindicatul actorilor SAG-AFTRA au fost suspendate miercuri după ce studiourile au respins un bonus legat de numărul abonaţilor la platformele de streaming de televiziune. Clooney a spus că eşecul negocierilor este îngrijorător.

Veniţi măcar la masa negocierilor. Nu plecaţi în vacanţă, a răspuns Clooney la o întrebare despre greva aflată în plină desfăşurare pe când participa la o ceremonie în Los Angeles la Şcoala de film şi televiziune Roybal, pe care a fondat-o.

Actorul, cunoscut pentru rolul din pelicula Gravity, a precizat că preşedinta SAG-AFTRA, Fran Drescher, i-a spus că este pregătită să reînceapă negocierile pentru a încerca să pună capăt grevei începute în iulie.

Actorul a spus că speră ca Alianţa producătorilor de film şi televiziune (AMPTP), care reprezintă interesele Netflix, Walt Disney şi ale altor companii, vor decide să se întoarcă la masa negocierilor.

Să sperăm că ne putem pur şi simplu întâlni şi rezolva această problemă, a spus el.

Un purtător de cuvânt din partea AMPTP nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Reuters. Miercuri, grupul a spus că diferenţele dintre părţi sunt prea prea mari, iar discuţiile nu ne duc într-o direcţie productivă.

Suspendarea negocierilor a întrerupt tentativele de încheiere a conflictului de muncă care a dus la sistarea celor mai multe producţii de film şi televiziune din Statele Unite şi la costuri de miliarde de dolari pentru economia Californiei lăsând mii de actori şi de membri ai echipelor de filmare fără un loc de muncă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel