Ruby, Raluka și Ana Baniciu, prinse în Israel în ziua în care a început războiul

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Ruby, Raluka și Ana Baniciu, prinse în Israel în ziua în care a început războiul
Ruby, Raluka și Ana Baniciu, prinse în Israel în ziua în care a început războiul

Ruby se află în prezent în Israel, unde se relaxează într-o vacanță. În timpul șederii sale, artista a avut parte de momente atât de bucurie, cum ar fi concertul lui Bruno Mars în Tel Aviv, dar și de momente tensionate, care i-au provocat o mare îngrijorare. În data de 7 octombrie, în timpul șederii ei în Israel, s-au declanșat incidente periculoase, cu rachete trase dinspre Fâșia Gaza, iar autoritățile israeliene au reacționat. Raluka, alături de Ana Baniciu și noul său soț, Edy, se află și ei în Tel Aviv în această perioadă.

Vacanța lui Ruby a cunoscut o schimbare radicală de atmosferă. Sâmbătă dimineața, atunci când a părăsit hotelul, aceasta a observat fragmente de rachete în cer, iar autoritățile israeliene au sfătuit-o să caute refugiu.

"Este alertă, este stare de război aici. A început războiul de dimineață. 5000 de rachete. Alea sunt resturi de la rachete. Toată lumea e în panică. Am descoperit că buncărul în care trebuie să ne adăpostim are două uși și o fereastră mică prin care nu trece nici bomba atomică cică. Dacă se aud iar sirenele, trebuie să intrăm în buncăr. Doamne ferește! Nu mai e nimeni pe străzi, nici la plajă, s-a refugiat toată lumea. Asta e, vedem ce se întâmplă, Doamne ferește!" - a povestit Ruby pe InstaStory.

"E foarte periculos din cauza resturilor care cad din cer. Aveți grijă, mergeți înăuntru", a sfătuit-o pe Ruby un bărbat din personalul hotelului.

Ana Baniciu și soțul ei, precum și buna ei prietenă Raluka, se află și ei în Tel Aviv. Aceștia au închiriat un apartament spațios și planificau să participe la concertul lui Bruno Mars din data de 7 octombrie, dar evenimentul a fost anulat din cauza situației tensionate din țară. Grupul intenționa să facă și o excursie în Ierusalim, dar toate planurile de acest gen au fost abandonate.

"Ne-am trezit cu sirenele peste tot și de trei ore auzim bombe non-stop. Să apreciați că sunteți în liniște. Noi suntem în Tel Aviv. Ne-am trezit dimineață cu o sirenă pe strada noastră, care ne anunța să mergem rapid în buncăre. Nu am apucat să ajungem până când am auzit explozia din zona noastră. Nu știm dacă racheta a explodat în aer sau pe pământ. Este pustiu pe stradă. Am încercat să ieșim să luăm ceva de mâncare, dar a pornit iar sirena. Ne-a deschis cineva de la un bloc și am intrat în buncăr la ei. De acolo auzeam explozii. Nu o să mai ieșim de aici curând. Avem bilet de întoarcere luni, nu știm dacă aeroporturile sunt închise. În seara asta era concert Bruno Mars și eram entuziasmați. Bruno Mars a anunțat că nu mai ține concertul. E chiar război în adevăratul sens al cuvântului. Din păcate nu mai mergem în Ierusalim. Nu contează asta, contează să fim în siguranță", a povestit Ana Baniciu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel