Roxette - „Travelling The World: Live In Santiago” 2012, la Radio DC News

Autorul articolului: Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Madonna, dată în judecată de fani pentru că a întârziat două ore începerea unui concert / Foto Pexels
Madonna, dată în judecată de fani pentru că a întârziat două ore începerea unui concert / Foto Pexels

Seria Midnight Live Concerts continuă la Radio DC News şi în acest weekend. 

Vineri, 4 noiembrie, de la ora 23.59, la Radio DCNews va fi difuzat concertul lui Roxette - „Travelling The World: Live In Santiago”. 

Roxette a fost o formație suedeză de muzică pop-rock, alcătuită din Marie Fredriksson (voce) și Per Gessle (voce și chitară). Formată în 1986, s-a bucurat de popularitate în țara natală, succesul internațional venind cu albumul Look Sharp! (1988).

În 1990 lansează piesa „It Must Have Been Love" de pe coloana sonoră a filmului „Frumușica”, ce se bucură de succes, fiind distribuită în peste nouă milioane de exemplare în toată lumea. Albumul Joyride (1991) a devenit cel mai bine vândut album al lor, cu peste 11 milioane de copii distribuite internațional.

După încă două albume de succes, grupul a luat o pauză, revenind în 1999 cu albumul „Have a Nice Day”, care s-a bucurat de o popularitate restrânsă, deși „Wish I Could Fly" a devenit un hit de Top 20 în mai multe țări. Grupul a mai luat o pauză în 2002, când Fredriksson a fost diagnosticată cu tumoră. În 2019, după ce a murit Marie Fredriksson, formația și-a încheiat activitatea.

De-a lungul carierei, grupul a vândut 60 de milioane de înregistrări internațional.

Trupa Roxette a susținut trei concerte în România, ultimul fiind în 2015.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel