Roxana Vancea, motivul pentru care a refuzat participarea la America Express: Mi-ar fi foarte greu

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Roxana Vancea, Instagram
Sursa foto: Roxana Vancea, Instagram

Roxana Vancea a dezvăluit motivul pentru care nu a participat la cele mai cunoscute show-uri de supraviețuire din România.

Roxana Vancea este una dintre vedetele care a refuzat propunerea de a participa la cele mai cunoscute reality show-uri de la noi din țară, Survivor și America Express. Vedeta spune că i-ar fi plăcut experiența, doar că motivul pentru care nu ar putea să-și părăsească casă pentru o perioadă atât de mare de timp sunt copiii.

„M-aș vedea, doar că mi-ar fi foarte greu să mă despart de copii pentru o perioadă atât de lungă. Vreo două oferte de proiecte pentru vară am refuzat numai luna trecută. Nu vreau să plec de lângă copii. Un format asemănător este la Pro, unde trebuie să stai fără copii, fără mâncare… asta nu ar fi o problemă, dar este vorba de copii.

Altul este la Antena, unde trebuia să stau vreo lună de zile fără copii. Am zis că nu se poate. Eu nu pot să plec până la magazin fără cel mic, dar o lună… nu există, nu am cum. Am refuzat înainte să îl am pe el un proiect la Pro TV pentru că nu voiam să plec de lângă Milan o lună de zile.”, a declarat Roxana Vancea, potrivit ego.ro

Vedeta vrea ca copiii ei să petreacă cât mai mult timp la bunici

Roxana Vancea își dorește ca copiii ei să petreacă cât mai mult timp la țară, așa cum obișnuia și ea să facă. Acest lucru nu este o problemă pentru ei, spune bruneta, Milan îndrăgind momentele cu bunicii lui. În acest sens, Roxana spune că deja și-a făcut bagajele și s-a retras pentru câteva săptămâni la mama ei, pentru că în București a devenit deja mult prea cald pentru cel mic.

„Am trimis o mașinuță chiar astăzi la Novaci, o să mergem în următoarea perioadă acolo. Vrem să stăm vreo 3 săptămâni la mama. Acolo am trimis deja mașinuțele, bicicletele, motocicletele, ca să aibă ce să facă. Măcar vacanțele vreau să le petreacă acolo. Oricum, noi mergem destul de des, lui Milan îi place destul de mult acolo, la țară, la tataie, nu îl putem scoate de acolo. Îl știe toată lumea. Oricum, deja este foarte cald aici, se încălzește și în casă și nu pot să dau drumul la aerul condiționat, am bebelușul. La Novaci este răcoare.”, a mai spus Roxana.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel